Mede lotgenoten

Online ZorgZus
 • #1

  Geachte mede lotgenoot, 

   

  In 2015 heb ik van mijn ex genitale wratten gekregen. Zoals jullie weten heeft dit mentaal en fysiek gevolgen op mijn leven gehad.

  Ik heb ook het gardasil 9 vaccine gehad. Sinds dat in het vaccine heb genomen krijg ik bijna en of hele kleine wratten. Zelfs plat, waarbij het lijkt dat mijn huid verkleurd.

  En vanaf aankomende week, 21-06-2021 ga ik de nieuwe methode proberen met wonder gel x en met de  colorius schimmel(capsule vorm)

  Daarnaast rook ik en blow ik wel eens. Daarmee ga ik ook stoppen.

  Daarnaast ben ik een man van 27, 1.84cm lang, sport vaak en eet gezond.Geen seks sinds ik mijzelf vies voel, maar voel wel dat ik veel mis. En al die prikkels die ik krijg van vrouwen.. En dan voelt 't zo kut om geen handeling te kunnen uitvoeren omdat ik mij vies voel. Herkenbaar?

  Wat zou het fijn zijn als er een discrete app zou zijn waarbij mensen met vergelijkbare soa' s zouden kunnen meeten. Mensen met HPV, Herpes, HIV, etc.

  Voor de rest ben ik aan het struggle met de wratten. Aankomende 2 juli afspraak bij de dermatoloog en daarna weer 1.5maand herstel voordat de huid is hersteld. En wanneer de huid is hersteld, zal er hoogstwaarschijnlijk wel een nieuwe zitten. Als het zo doorgaat, ga ik Idd het leven door met Elisabeth, mijn linkerhand.

  Bedankt voor het lezen, ik voel mij alleen, praat met niemand erover, voel mij vies, walg van mijzelf, en zie geen licht meer in de dingen die ik doe. Ben een strijder, ik geef niet op, alleen dit is wel echt exhausting.

   

  Thanks.

  Reageer
  #2

  Hallo

  en hoe gaat je ex vriendin hier mee om dan?
  Het vaccin kan helpen maar hoeft niet.

  wat ik heb begrepen is dat als ze weg zijn ze vaak weg blijven, wat jammer dat dat bij jou niet gebeurd. Zelf heb ik ze sindskort..

  misschien moet je niet zo hard voor jezelf zijn..

  Ik was er ook vanaf dacht ik maar zag er weer 2

  Wens je veel sterkte

  zn app zou grappig zijn.. alleen is een site betrouwbaarder denk ik vanwege privacy

  Reageer
  #3

  Hai

  Wat naar dat je hier al zo lang mee struggelt. Hou ons op de hoogte hoe het vergaat met de nieuwe kuur! Ben heel benieuwd of dit wel voor je werkt.

  En wat betreft de seks, ik mis het ook. Maar ik voel me ook echt vies, en wil/durf mezelf niet eens meer aan te raken uit angst voor besmetting, of dat ik het daarmee erger maak. Dit is echt een vreselijke soa. Maar probeer desondanks nog wel te genieten van het leven, sterkte

   

  Reageer
  #4

  Geachte mensen,

  Bedankt voor jullie reacties. Sinds vandaag heb ik de spullen binnen en ga er gelijk mee aan de slag. Wat betreft mijn ex weet ik dat ze er gewoon niet over lult en haar ding doet(inclusief sex), maar dat kan ik niet.

  2 Juli een afspraak bij de dermatoloog. Ik krijg de wratjes in hele kleine vorm. Zo klein dat je ze met het blote oog amper ziet. De dokter en de dermatoloog hebben ze meer dan 3x gemist dat, e er zaten. Ik denk eerlijk gezegd dat ik richting de eindfase aan het gaan ben.

  Maargoed, de struggle is heel real. Telkens herrinert je mind je eraan.

  Ik houd jullie op de hoogte over het proces. Thank you.

  Reageer
  #5

  Hoe bedoel je eindfase" ?

  Reageer
  #6

  Hoe klein zijn ze precies bij jou? En hoe doe je het om ze op te sporen? Ik vind het heel moeilijk om mini wratjes te onderscheiden van mijn huid

  Reageer
  #7

  Mijn wratjes zijn nooit reuzachtig geweest. Als ik over de huid iets bruins zie en ik ga er met mijn nagels langs, dan weet ik dat dat niet hoort. Ik heb ze ook heel ini mini, huidskleurig. Tot mijn verbazing komen ze niet meer terug. Ben van mening dat deze 3 kleine mini wratjes er al heel lang zaten en ik deze nooit heb weggehaald.

  Reageer
Reageer op: Mede lotgenoten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief