lotgenoten gezocht, iemand die hetzelfde heeft?

 • #1

  hey hey, ik ben ten einde raad. Sinds Februari heb ik last van de symptomen van een blaasontsteking. Zo heb ik constant het gevoel dat ik moet plassen, druk in mijn onderbuik, plassen in kleine beetjes en ook snachts heb ik er veel last van ik kan soms wel 6 keer naar het toilet gaan in de nacht. Na het checken van mijn urine (meermaals) is er niets vreemd uit gekomen. Zat toen aan de antibiotica en nam uricran forte na een tijdje ging dit weg. Enkele weken later kreeg ik terug dezelfde klachten. En zo gaat het door tot nu altijd gaat het weg en komt het terug.

  Ik ben vorige maand naar een uroloog geweest heb daar enkele onderzoeken gedaan blijkt dat alles oke is. Hij heeft me een medicatie voorgeschreven voor een overactieve blaas en uricran deze bleek te helpen tot ik de klachten weer opdoken enkele dagen geleden. Nu ben ik weer langs de dokter gegaan en zei ze dat het medicijn zijn tijd nodig heeft om te werken maar het is inmiddels al 5 weken dat ik het inneem. Nu heb ik ook een voorschrift gekregen om naar de kinesist te gaan.

  Ben inmiddels ook naar de fysiotherapeut te gaan en zij kunnen me niet verder helpen. Want Bekenbodem is helemaal ok. Ook werd een CT gemaakt van de kleine bekken en alles is ok.

  Iemand die weet welke volgende stappen ik kan zetten?
  Ik ben ten einde raad het lijkt of niemand me gelooft of me serieus neemt kan iemand me helpen? Want dit beïnvloedt mijn leven.

  Reageer
  #2

  Kunnen allerlei factoren zijn. Soms kan een osteopaat wat betekenen, als er knopen in de buik zitten en er wat drukt tegen je blaas. Heb dat zelf gehad. Voedingspatroon kan uitmaken. Snelle koolhydraten kunnen zorgen voor meer plasaandrang. Zat zelf wekenlang met en sluimerende blaasontsteking. Het ene moment rustig en andere moment weer last van m'n onderrug. Nu heb ik waarschijnlijk een belasting door nikkel. Nu ik de oorzaak, een waterketel heb weggenomen is m'n blaas ook rustiger. Je zou eens een complementair genezer kunnen raadplegen.

  Reageer
Reageer op: lotgenoten gezocht, iemand die hetzelfde heeft?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief