Genitale wratten?

Online ZorgZus
 • #1

  Na het bekijken van de verschillende berichten hier en het nazoeken op internet denk ik dat de vraag overbodig is, maar allicht kan iemand mijn vermoeden bevestigen.

  Eind 2019 kreeg ik een paar bultjes aan de basis van m'n penis en dat heeft zich inmiddels tot een aantal meer uitgebreid. Ik baal er erg van gezien mijn eerdere bedpartners er geen last van hebben/hadden en de sex altijd met condoom is gebeurd. Achteraf denk je stom dat je je niet hebt laten inenten, maar dit verwacht je niet bij normale contacten 🙁 Ik hoop dat men begripvol reageert in de toekomst.

  Ik durfde in 2020 eigenlijk niet goed naar de huisarts i.v.m. COVID, maar ik ga het binnenkort toch proberen en stel dan meteen de input voor uit het volgende topic, https://www.dokter.nl/forum/soa/genitale-wratten/1847165-een-nieuwe-genezing-voor-gw-uit-een-recent-onderzoeksrapport/

  Kan iemand allicht meekijken of mijn vermoedens correct zijn?

  Reageer
  #2

  Mijn man heeft gw en het ziet er bij hem hetzelfde uit als bij jou. Ik denk dat je vermoedens juist zijn. Maar om dit zeker te weten zul je de huisarts moeten bezoeken.

  Sterkte!

  Reageer
  #3

  sinds kort gw en het lijkt er wel op...

  Reageer
  #4

  Het lijken idd gen. wratten

  Reageer
  #5

  Dank jullie wel voor de reacties, het vermoeden was dan juist.

  Dan afspraak maken met de huisarts. Al een jaar over kunnen piekeren, nu maar wat aan gaan doen.

  Reageer
  #6

  Ik denk dat je vermoedens wel kloppen. Ook ik had het rond eind 2019 ontdekt.  Heb  in 2020 de ballen niet gehad om naar de huisarts te gaan. Uiteindelijk in april dit jaar gegaan. Ik zou als ik jou was een afspraak maken bij de dokter. Hoop dat iedereen er snel afkomt.

  Reageer
  #7

  Ik heb het denk ik van 2018. Dacht altijd dat het gewoon van het scheren kwam. Had ook maar even 2 weken last van jeuk als ik me nog herinner. In 3 jaar tijd had ik er nu wel 8 ongeveer en vrij klein. Soms had ik zn ding er ook we afgetrokken met de pincet. Nu heb ik alles met codyline behandeld. En alles is weer weg na wat ik kan zien. De huid is nu aan het herstellen, hopelijk komt het niet terug. Ik had er altijd 1 tje wat ik me nog herinner en ik denk door het scheren dat ik het in de jaren heb verspreid. We zullen zien en wens iedereen het beste.

  Reageer
  #8

  Een kleine update hier m.b.t. mijn originele vraag. Ik ben in juni bij de huisarts geweest en deze bevestigde ook het vermoeden/constatering.

  Daarna ben ik op 12 juli gestart met de behandeling die in dit topic, https://www.dokter.nl/forum/soa/genitale-wratten/1847165-een-nieuwe-genezing-voor-gw-uit-een-recent-onderzoeksrapport/, werd voorgesteld.

  Waarvan ik kan melden dat dit goed werkt tot op heden, zie de bijgesloten foto's. Ik neem alle dagen de capsules (3 per dag, bij het eten) en smeer 4 dagen wel en 4 dagen niet met de gel. Tot op heden met goede resultaten, wratjes die net ontstonden zijn volledig weg en de wat grotere worden langzaam huidflapjes en verdwijnen. Nog even wat langer volhouden en kijken wat uiteindelijk het resultaat is 🙂

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ter verduidelijking, de eerste foto is een foto van 12 juli, de overige 3 foto's zijn van vandaag 15 augustus.

  Reageer
  #10

  Super om te zien!

   

  Ik heb de zelfde behandeling gebruikt. Echter heb ik nu op een paar plekjes rode schilferende huid.

  Ik denk zelf dat dit geïnfecteerde huid is die "uitgroeit".

   

  Klinkt dit herkenbaar?

  Reageer
  #11

  Niet direct, maar iedereen zijn huid is natuurlijk net iets anders. Nu heb ik in het algemeen ook niet echt een gevoelige huid.

  Twee/drie weken later is bijna alles weg nog maar hele kleine plekjes zijn te zien. Ik smeer nu nog wel elke 4 dagen in en 4 dagen niet, maar daar wil ik deze week mee stoppen. Dan kijk ik het even aan of de plekjes geheel weg gaan en dan stop ik daarmee, dan blijf ik wel de supplementen slikken tot ca. 6 maanden.

  Reageer
  #12

  Gebruik je de Prontosan Wound Gel X of Biguanelle gel?

  Reageer
  #13

  Prontosan Wondgel X, inmiddels zijn alle plekjes weg en neem ik alleen nog de capsules. Beiden hebben iig erg goed geholpen, nu gaan we voor de langere termijn 🙂

  Reageer
  #14

  Ik ben net 1 week bezig, nog geen resultaten. Wel gebruik ik de extract capsules van vitamineperpost.nl maar ik heb toch het idee dat dit minder goed werk aangezien ik dus in tegenstelling tot de meesten nog geen resultaten zie. Ik heb nu de MRL Coriolus tabletten besteld. Kan iemand bevestigen dat die ook beter werken?

  Reageer
  #15

  Mrl coriolus werkte bij mij heel goed! Er is wel meer geduld nodig dan een week. Het is een kuur van 6 maanden en na 20 dagen zagen de mensen in het onderzoek resultaat als coriolus (hoge dosis) en phmb gel werd gebruikt.

  Coriolus boost het immuunsysteem en een sterk immuunsysteem is beter in staat een virus als hpv op te ruimen. Na 6 maanden was bij iedereen in het onderzoek het virus uit het dna van de huid. Zes maanden is een redelijke termijn om te evalueren of het heeft gewerkt en niet na 1 week. Succes en veel beterschap!

  Reageer
Reageer op: Genitale wratten?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief