Hoop na bijna 5 jaar met isdin warts verrutop

Online ZorgZus
  • #1

    Ik kamp al vanaf 2013 met genitale wratten. Ik heb nog nooit iets op internet geplaatst. Ben vorige week weer na het ziekenhuis geweest om te kijken hoe de behandeling heeft geholpen deze x (stikstof en daarna een zuur) normaal hielpt dit en was ik er heel even vanaf. Nu hielpt het niet en de dermatoloog zei dat de behandelingen niet werken zo en dat er iets nieuws op de markt is. Ik gebruik nu isdin warts verrutop. Stik duur spul! Je krijg 4 ampullen met 0,1ml erin ( 1 druppel) €10 per stuk. Ik moet zeggen dat het zoooo fuckin pijn doet maar het werk! Ik gebruik het nu 3 dagen en er zijn er al 2 weg en de andere zie ik ook verbetering inkomen! Het fijne is dat het de HPV infectie dood en celvernieuwing geeft. Na bijna 5 jaar krijg ik weer een beetje hoop. het recept kan je ook op internet kopen mocht je niet na de dokter durven! Met de ampul kan je een paar dagen mee doen.

    Liefs!

    Reageer
    #2

    Hi, hoe gaat het er nu mee?

    Reageer
    #3

    Ik heb het nu 1x aangebracht op mijn wratten in het genitale gebied, ze zijn aardig zwart geworden, maar zijn niet weg na 2 dagen, moet ik het nog vaker aanbrengen / zorgen maken omdat ze zwart worden?

    Reageer
    #4

    Hoe gaat het ermee?
    Bij mij gaan ze wel weg maar er komt er af en toe toch nog een terug

    Reageer
    #5

    Bij mij heeft dit gewerkt. Na 1x aanstippen werd het aanzienlijk minder. Uiteindelijk heb ik 4x (om de 2 weken) aan moeten stippen om ze allemaal helemaal weg te krijgen, maar het waren er ook wel veel.
    Heel blij met het resultaat!

    Reageer
    #6

    Is dit ook geschikt voor gebruik op de eikel?

    Reageer
    #7

    Nee !!

    Reageer
    #8

    Ik heb dit nu besteld en ga dit nu gebruiken ik hoop dat dit werkt

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Hoop na bijna 5 jaar met isdin warts verrutop


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief