Bang voor hiv etc

 • #1

  Hallo,

  Gister heb ik voor het eerst sinds mijn vorige relatie uit is gegaan (14 maanden geleden) weer sex gehad.

  Uiteraard met condoom! Maar na afloop bleef het condoom in mij.
  Dit is in mijn vorige relatie van 12 jaar nog nooit gebeurt! En ik ben nu best wel in paniek.

  De sex was dus veilig, maar doordat het condoom achter bleef en pas zn 20min later eruit kwam ben ik bang dat er dus toch sperma etc in mij is gekomen. Een "gewone" soa kan ik daardoor uiteraard ook op gelopen hebben en daar ga ik mij over 2 weken meteen voor laten testen. En mocht ik dat hebben tja dat is klote, maar daar zijn medicijnen voor.

  Maar mijn grootste angst is nu hiv of hepatitis! Doordat er waarschijnlijk toch sperma in mij is gekomen. Het zweet breekt me al uit door alleen de gedachten!

  Ik baal er zo ontzettend van en voel me ook zo stom ofzo! 12 jaar lang 1 partner gehad. Heb ik na 2 maanden daten wat meer vertrouwen in de band en dan gebeurt dit! Ik ben echt ontzettend bang!

  Reactie
  #2

  De kans dat je hiv en/of hepatitis hebt opgelopen is erg klein. Je hebt opzich beschermde sex gehad en zeer waarschijnlijk is het condoom afgegaan toen de penis slap werd en eruit ging.  Dan heb je in principe veilige sex gehad. Daarnaast is de kans dat je in Nederland sex met een hetero hebt die hiv heeft, is überhaupt zeer klein. Iets groter als de man van origine uit caribisch of Afrikaanse afkomst is. Daarnaast als de persoon hiv gehad zou hebben is de kans bij volledige onveilige sex 1/500 voor de vrouw bij vaginale sex. 1/300 bij anaal. Als ik jou zou zijn .maakte ik me niet heel druk.

  Reactie
Reageer op: Bang voor hiv etc
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief