Nek, rug, schouderpijn met heel veel rare uitstralingen

  • #1

    Hoi,

    Ik heb nu twee maanden vreemde symptomen die me belemmeren in mijn dagelijks leven. Ik kan niet meer sporten en ook niet meer werken. De pijn die het meest centraal staat is spierpijn(of bindweefselpijn) in mijn nek, rug en schouders. Die straalt uit als een soort kiespijnpijn naar de armen en als ik over mn polsen aai tintelen mijn handen. Ook heb ik niet verklaarbare blauwe plekken(met onderhuidse bulten), krakend nek en schoudergewricht, slapen mijn ledematen veel, hoofdpijn(normaal nooit last van), botpijn bij mijn schenen, druk op mijn ogen en ben ik vrij vermoeid. Ook raken mijn handen verkrampt en is er iedere dag wel weer een nieuw raar symptoompje wat in enkele dagen weer verdwijnt: een gevoelloze wijsvinger die amper te bewegen is, uitslag en steken in de onderrug. Ook zijn er een soort van verdikkingsbultjes (lijkt op kleine ganglion) op mijn aders richting mijn handen toe alsof het bloed daar een opstopping heeft: precies op de plek waar als je aait er tintelingen ontstaan.

    De pijn gaat maar niet over, ik heb al de fysiotherapeut en de neuroloog bezocht. Die konden geen diagnose stellen. Uit mijn bloedtesten komt ook niks afwijkend: geen onstekingen, geen vitaminetekort oid. Wie geeft deze 24jarige jongeman raad?

    Ik hoop echt dat iemand deze symptomen herkent. Want het is heel rot om niet te weten wat je aan je pijn kan doen.

    Reageer
    #2

    Heb je veel stress/spanningen? Gebruik je medicijnen, alcohol of drugs?

    Reageer
    #3

    Nee allemaal niet. Ja nu ben ik ietwat gestrest door deze blessure/ziekte. Geen alcohol, medicatie of drugs.

    Reageer
    #4

    Heel erg moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ik zou je eigenlijk willen adviseren, om een verwijzing te vragen naar een orthopeed en naar de schouder te laten kijken.

    Reageer
    #5

    kyfose? wiplash?

    Reageer
    #6

    Beste Robert,

    Als je veel last hebt van je bindweefsel en gewrichten denk ik dat sommige voedingssupplementen daarbij kunnen helpen. Ik ken iemand die ook veel last had van zijn gewrichten en hem werd voedingssupplementen aangeraden en hij zij dat dat hem heel erg veel hielp.

    Ik weet niet of het ook bij jou zal werken aangezien jij duidelijk van meerdere dingen last hebt, maar als je het wilt proberen dan kan ik aan hem vragen welke voedingssupplementen hij had gehaald om zijn last te verminderen.

    Reageer
Reageer op: Nek, rug, schouderpijn met heel veel rare uitstralingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief