Is het mogelijk dat ik nu zwanger ben?

Online ZorgZus
 • #1

  Nou kijk. Ik ben dus 2/3 maanden geleden begonnen met de pil, alleen dat ging niet zo goed. (Ik voelde me niet lekker). Dus ik ben na 2 maanden gestopt. Maar laatst wat ik dus met mijn vriendje alleen we zaten een beetje te vrijen enz. Maar ik had mijn onderboek nog aan en hij had zijn onderbroek wel uit. (Dus hij zat met zijn tipje tegen mijn onderboek aan). Maar ik weet dus niet of ik toen nog aan de pil zat (volgens mij niet) en hij weet 99% dat hij geen voorvocht had. Maar ik ben de laatste tijd heel misselijk in de ochtend. Dus ik ben nu heel bang dat ik in een op andere manier wel zwanger ben. Dus plss help me!

  Reageer
  #2

  Zo kun je dus onmogelijk zwanger raken.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  De pil ontregelt je eigen hormoonhuishouding dus klachten zouden ook daardoor kunnen komen, ook al ben je er mee gestopt.

  Reageer
Reageer op: Is het mogelijk dat ik nu zwanger ben?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief