Ben ik zwanger?

 • #1

  Beste lezers, begin december ben ik met mijn vriend naar bed geweest en daarbij is het voorgevallen dat tijdens het condoom afdoen, zijn sperma buiten het condoom terecht is gekomen. Het belandde op min lakens vlakbij mij, en we weten 90% zeker dat het condoom niet was gescheurd.

  In januari was ik zelf al 2 weken te laat met mijn ongesteldheid waardoor ik nog meer ging stressen wat natuurlijk ook niet helpt. Na die 2 weken ben ik wel echt goed ongesteld geworden wat me een beetje deed kalmeren.

  Ook in Februari was ik gewoon weer in normale mate ongesteld. En ben ik de pil begonnen. Voordat ik hier mee begon ben ik wel heel erg misselijk geweest en begon ik te zoeken of ik alsnog niet zwanger kon zijn. Ik vond dat dat alsnog voorkwam en nu ben ik bang dat ik alsnog zwanger ben.

  Ik ben bang om een zwangerschap test te doen maar ik zou al 3 maanden zwanger moeten zijn nu. Maar ik ben ook niet aangekomen en eerder afgevallen.

  Kan ik zwanger zijn of is de kans heel klein?

  Reageer
  #2

  "daarbij is het voorgevallen dat tijdens het condoom afdoen, zijn sperma buiten het condoom terecht is gekomen. Het belandde op min lakens vlakbij mij" Zo kun je toch onmogelijk zwanger raken !

  Reageer
  #3

  We denken dat het alleen op de lakens was maar dat is dus niet zeker.

  Reageer
  #4

  Het komt niet zomaar in je vagina terecht. Je bent 2 x ongesteld geweest, dus zie ik geen reden om te denken dat je zwanger bent.

  Reageer
Reageer op: Ben ik zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief