Robotgedrag!

 • #1

  Hallo, ik heb een psychische probleem die te maken kan hebben met een andere psychische probleem wat ik op deze website eerder had besproken. Dat andere had te maken met liefde en emoties.

  Hoe dan ook, mijn probleem wat ik nu ga beschrijven is dit namelijk: Ik kan geen emoties tonen zoals woede, verdriet of opgewonden zijn. Ik kan echter wel lachen, maar meestal moet ik dat dan doen om mijn eigen grapjes. Tevens kan ik letterlijk nergens enthousiast op reageren. Omdat ik slecht ben met het uitten van emoties voel ik me een soort van robot. Ook kom ik als een robot over.

  Hoewel ik denk dat dit probleem mogelijk aan mijn klassiek autisme ligt, ben ik er absoluut niet blij mee! Ik schaam mezelf ervoor en ik wil er vanaf! Tevens krijg ik doordat ik bewust wordt van dit psychische probleem, de neiging om echt eens een keer wat te gaan bereiken in het leven!

  Reageer
  #2

  Helaas heb ik geen antwoord voor je.

  Maar wel de tip om meerdere problemen in hetzelfde topic te zetten, ipv voor iedere vraag een nieuwe te maken.
  Dat is makkelijker voor de mensen die reageren.
  Ze hoeven dan niet steeds terug te zoeken naar je eerdere vragen en kunnen zo ook gelijk zien of bepaalde problemen een relatie met elkaar hebben.

  Reageer
  #3

  Het zijn toch allemaal hetzelfde soort klachten/problemen. Volgens mij had ik in het andere topic ook al geschreven dat je professionele hulp moet gaan zoeken

  Reageer
Reageer op: Robotgedrag!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief