er klopt iets niet…

  • #1

    Volgens mij is er iets mis met mij en wat ik ook doe of probeer niks blijkt te helpen. Ik ben een man van 26 jaar oud en geniet niet van het leven. Ik zit constant in mijn hoofd en blijf liever thuis dan dat ik ergens naar toe ga. Als ik naar buiten ga gebeurt er wat met me, waardoor ik geen controle over mezelf meer heb. Het lijkt net of ik mijn lichaam verlaat en in een automatisch piloot terecht kom, waardoor ik oppervlakkig ben en geen emoties kan tonen. Het probleem is moeilijk te omschrijven maar ik ga het proberen. Als ik bijv in de supermarkt ben en ik wil boodschappen doen, weet ik van te voren wel wat ik nodig heb, maar eenmaal in de supermarkt ben ik de weg totaal kwijt en loop ik en kijk ik om mij heen net als een kip zonder hoofd en dat is best irritant. Dat geldt ook voor op andere plekken buiten. Volgens mij heb ik last van Agorafobie of iets in die richting. Als ik thuis lekker in mijn vel zit ben ik zelfverzekerd, maar buiten voel ik me zo anders, het is lastig om het te omschrijven. Ik zit al een lange tijd bij de psycholoog, maar het helpt niet en ik kom niet verder in mijn leven. Elke dag is voor mij weer hetzelfde, het lijkt erop dat ik nergens meer om iets geef en dat niks me meer boeit. Contact hebben met familie of vrienden kost mij heel veel energie en dan ga ik weer heel veel piekeren en malen om het verleden. Ik hou constant mensen in de gaten, terwijl ik dat helemaal niet wil doen, maar dat gaat automatisch. Ik kom gewoon niet uit mijn woorden terwijl er in mijn hoofd van alles gebeurt. Dit is echt frustrerend, ik weet niet wat ik moet doen om weer te kunnen functioneren als een normale mens. Dit gebeurt al ruim een jaar lang dat ik me van de buitenwereld in principe heb buiten gesloten. Om er weer in te komen lukt mij niet meer. Als er een vertrouwd persoon bij me heb en of alcohol op heb dan durf ik meer. Maar zelfs bij een vertrouwd persoon voel ik me vaak afwezig en is het moeilijk om te concentreren en of enig zin interesse te tonen. Ik voel me echt als een robot die niks meer kan.<span class="Apple-converted-space"> </span>

    Ik heb een plan gemaakt voor de komende jaren, maar ondanks dit allemaal is het vaak moeilijk om het voort te zetten en zie ik het nut niet meer om verder te gaan.

    Een van mijn plannen is dat ik naar het buitenland wil gaan om te gaan reizen en om eerlijk gezegd heb ik vaak gedacht dat die reis het einde van mijn reis zal zijn. Waar ik bang voor ben is dat ik niet weet wat er hierna met mij gaat gebeuren. Ik geloof erin dat er een leven na de dood zal zijn, maar is het wel waard? In principe woon ik Nederland, een land waar alles goed is geregeld en ik heb genoeg geld, maar ik ben niet tevreden hoe ik nu ben en hoe ik nu functioneer. Ik ben ongelukkig en kan zelf niks ondernemen, want dan raak ik snel te overprikkeld.

    Wat kan ik doen om mezelf weer te motiveren en de wereld met beide handen en voeten durf aan te pakken, zonder de onnodige angsten en onzekerheden.<span class="Apple-converted-space"> </span>

    Reageer
    #2

    Vandaag weer erge last van hyperventilatie bij de supermarkt. Ik stond te trillen en er kwam haast geen woorden uit mijn mond. Wat kan ik doen? Ik ben weer thuis en voel me weer veilig en voelt het of de gebeurtenis niet gebeurt is, terwijl het net 10 minuten geleden is gebeurt godverdomme.... Ik heb geen fiets of geen auto, dus ben altijd te voet naar de supermarkt, de heen weg en terug weg was verschrikkelijk, ik wou zsm thuis zijn. Op deze manier kan ik absoluut niks bouwen. Elke keer als ik het weer probeer lijkt het erger te worden. Wat doe ik verkeerd? Ik lijk wel op een vastgelopen robot die hier niet thuis hoort.

    Reageer
    #3

    In een supermarkt zit je met energieën van verschillende mensen, waar je erg gevoelig voor kan zijn. Er zijn wel natuurlijke middelen om beter in je energie te zitten en beter bij jezelf te blijven.

    Verder goed zorgen voor het lichamelijke stuk. zoals zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Ook kan het zijn dat je slecht reageert op histaminerijke voedingsmiddelen. Die zorgen voor het vrijmaken van adrenaline in je lichaam.

    Verder kunnen diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren je  hele gezondheid ondersteunen en je zenuwstelsel helpen versterken, waardoor je minder last hebt van omgevingsinvloeden. Denk onder andere aan magnesium en vitamine B. Alcoholgebruik en vooral overmatig alcoholgebruik zorgt voor schommelingen in je bloedsuikerspiegel en tekorten aan diverse voedingsstoffen als zink, magnesium en vitamine B. Ondersteunend kan kalium phosphoricum helpen. Voor advies op maat een natuurgeneeskundige raadplegen.

    Reageer
    #4

    Erg bedankt voor je informatieve reactie! Hier heb ik zeker wat aan. Nooit gedacht dat het aan de voeding en de vitamines kan liggen dat mijn lichaam zo kan reageren op de buitenwereld. De reden dat ik zo reageerde  bleef voor mij een raadsel. Hier mee ga ik aan de slag. Nogmaals bedankt!

    Reageer
    #5

    Het heeft allemaal met elkaar te maken. Zo had ik in het verleden hevige angsten, totdat ik - op advies van een natuurgenezer - de kaas en wat andere voedingsmiddelen liet staan en wat voedingssupplementen gebruikte. Merk het nu ook als ik geen vitamine B en magnesium slik dat ik dan heel weinig kan hebben. Soms kan ook candida een rol spelen.

    Er zijn ook wel producten om wat beter bij jezelf te blijven. Het kan wel persoonlijk zijn wat bij jou werkt. Zo werken de moqui marbles aardend. Heb nog een hanger van Elohim Centre, die helpt om meer in je lijf te komen en vermindert de invloed van straling.  Buiten de deur heb je vaak te maken met veel meer straling dan in huis. Belangrijk voor een goede aarding is ook slapen op een matras en bed zonder metalen erin. Het beste is echter om zelf op zoek te gaan naar dingen die jou kunnen helpen. En altijd goed naar je lichaam luisteren. Wie weet red je het dan wel om een leuke reis te maken.

    Reageer
    #6

    Bedankt! Je bent echt een topper. Goed dat je de hevige angsten hebt overwonnen, daar moet je zeker trost op zijn! want het is geen leuke ervaring. Hevige en onnodige angsten zijn helemaal nergens voor nodig. Het hindert alleen maar voor een ideale belevenis van het leven.<span class="Apple-converted-space"> </span>

    Dat zijn mooie spirituele hulpmiddelen. Ik heb zelf de tijger oog, die heb ik een lange tijd niet meer gedragen, dus deze meteen weer om gedaan. Het is echt bizar wat stenen kan doen. Maar dat is denk ik een kwestie of je er in gelooft of niet. Bedankt alweer! Ik hoop er om als een beter mens terug te komen en een goede toekomst<span class="Apple-converted-space">  </span>mag beleven 🙂

    Reageer
    #7

    Geloven hoeft denk ik niet. Zelf verschillende dingen geprobeerd tegen straling maar een paar dingen die helpen. Ik zat nog te denken aan bijvoorbeeld tai chi of yoga, om beter bij jezelf te blijven. Dan krijg je ook een betere ademhaling. Veel mensen ademen te snel en te hoog.

    Veel mensen hebben ook candida, wat voor vele klachten kan zorgen en wat een wazig gevoel kan geven. Daarom beter ook advies vragen aan een deskundige. Ik weet vooral wat algemene dingen en wat mij helpt. Zo was ik een poosje geleden bij een natuurgeneeskundige, die me wat dingen had voorgeschreven. Daardoor voelde ik me wat helderder en met een bepaalde cursus was ik er wat meer bij en lukte het beter.

    Reageer
    #8

    Van die speciale stenen als moqui marbles en aqua aura werken trouwens wel sterker dan 'gewone' stenen, is mijn ervaring.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: er klopt iets niet…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief