des duivels

 • #1

  Ik heb pas mijn rijbewijs, en om te oefenen gaan mijn vriend en ik regelmatig een stukje rijden. Maar zodra hij mij een foute aanwijzing geeft (in mijn ogen) en ik gestressed raak, en dat is al heel snel, word ik des duivels. Gewoon niet normaal, we hebben het heel leuk samen. maar het lijkt of in de auto er iets heel vreemds in me los komt. Als iemand ook niet gauw genoeg oversteekt, roep ik al : loop door pik!!!

  Ik geloof dat ik niet echt geschikt ben voor op de weg, hoe graag ik ook zou willen. Hebben meer mensen dit? Ik weet dat ik faalangstig ben en een zeer negatief zelfbeeld heb. Ben ik ook 4 jaar voor in therapie geweest, maar heeft weinig geholpen wat dit betreft.

  Groetjes Bibi.

  Reageer
  #2

  andere therapeut zoeken! Ook mogelijk: een Klassiek homeophaat, ik zou er wel wat aan doen, dit is natuurlijk gevaarlijk op de weg en niet geheel normaal natuurlijk dus zoek hulp.
  Ook goed voor je zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld.
  Succes, Brenda

  Reageer
  #3

  Ja, vervelend van die agressieve deelnemers aan het verkeer. Het is wat zielig en slecht voor je bloeddruk. Er is al genoeg agressie. Relax. Als je zo extreem reageert dan gaan er ongelukken komen. Rijd jij ook 120 over de dijk terwijl ik daar lekker met mijn kind fiets, omdat je denkt dat de weg van jou is en de pont moet halen? Joh, er komt straks wer een bootje...geniet van het mooie weer.

  Reageer
Reageer op: des duivels
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief