Middelvinger naar de media

 • #1

  Hallo mensen, ik wil even iets kwijt.

  Ik ben echt hartstikke pissig op de media omdat op deze wereld heel veel mensen eetstoornissen of een depressie hebben doordat die kut media ons probeert wijs maakt dat graatmagere/100% plastic mensen veel mooier zijn dan mensen die gewoon normaal en gezond lichaam hebben. Door de media krijgen mensen een slecht zelfbeeld waardoor ze depressief kunnen worden, een eetstoornis kunnen ontwikkelen of zelfs nog in een kliniek terechtkomen door die kut media. Het breekt gewoon echt mijn hart dat ze liever mensen met een onrealistisch lichaam willen zien i.p.v. iemand met natuurlijke, mooie rondingen.

  Ik wil hiermee dus zeggen: F*CK DE MEDIA.

   

   

  Reageer
  #2

  Ik ben het helemaal met u eens, de media zorgt dat meisjes een slecht zelfbeeld krijgen en daardoor anorexia gaan krijgen of depressief worden

  Reageer
  #3

  Ik wil wel zeggen dat in de media (als er al aandacht is voor eetstoornissen) dat het dan ook het verkeerde beeld creëert van wat dat is. Het is altijd  een meisje of vrouw met anorexia of of boulimia. Geen woord over mannen die het hebben! Er zijn meer mannen met eetstoornissen dan de media doet denken. En er zijn ook meer verschillende soorten eetstoornissen. En iemand met een eetstoornis is niet per definitie mager! Dat is ook een gevaarlijk misverstand omdat mensen daardoor kunnen denken dat ze geen eetstoornis hebben terwijl ze die wel hebben.

  https://www.parnassiagroep.nl/uw-probleem/eetstoornis

  Reageer
Reageer op: Middelvinger naar de media
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief