Verliefd!!!

 • #1

  Hoi,

  Ik ben 18 jaar, en ik ga 1 keer per week naar een bijeenkomst voor jongeren met depressieve klachten. Dat waren/zijn 13 bijeenkomsten en er zijn nu al 10 geweest.
  Alleen ik ben daar verliefd geworden op een jongen die ook in de groep zit. Ik wil hem dat graag vertellen, maar ik weet niet wanneer of hoe, want de andere groepsgenoten zijn er altijd bij, dus ik zie hem eigenlijk nooit eens alleen. Ik dacht al dat ik hem mischien een briefje kon geven ofzo, maar dat kan ook niet want zoals ik al zei zijn de andere er altijd bij.
  We wonen wel in dezelfde stad (R'dam) en bij elkaar in de buurt, en ik kom hem af en toe tegen. Maar als ik hem spontaan op straat tegenkom is het toch geen goed moment om hem dat te vertellen?
  Weet iemand raad? Want er komen nog maar 3 bijeenkomsten en als ik niks doe zie ik hem daarna mischien niet meer.

  Groetjes...

  Reageer
  #2

  waarom zou je hem vertellen dat je verliefd op hem bent? Dat is wel heel direct en kan hem ook afschrikken.
  vraag of hij het leuk vindt om na de bijeenkomsten nog contact te houden en vraag dan e- mailadres of telefoonnr. misschien kan je op die manier hem wat beter leren kennen en is het niet meteen zo "alles of niets poging"
  succes, Brenda

  Reageer

  Iedereen voelt zich wel eens somber en down, geen zin om dingen te ondernemen en moe en lusteloos. Soms huilbuien zonder echte aanleiding. Normaliter gaat dit ook weer na enkele dagen over. Maar soms houden de klachten langer aan.

  Depressieklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
  #3

  Maar als ik aan hem vraag of hij contact wil houden, heeft ie het dan niet gewoon door? Tenminste, dat lijkt mij...Ik weet het gewoon niet meer! Ik ben ook super zenuwachtig als hij in de buurt is, dus ben bang dat ik mezelf alleen maar voor gek zet als ik dat doe...

  Reageer
  #4

  hoi ,

  één ding is zeker dat het depressie kliniek ieder geval heeft geholpen!
  je hebt iedergeval je gevoel van emoties en zin terug gekregen.
  Ik neem aan dat je ook hem geleerd hoe je met angsten zal moeten omgaan? als je één angst hebt overwonnen of het nauw je grootste of kleinste angst is angst is angst en jij weet hoe je met angst om zal moeten gaan.

  Wat ik wil zeggen is wees niet bang om je gevoelens te laten uiten.
  jullie kennen elkaar van het kliniek probeer een open gesprek te houden met die jongen.
  én doe het stap voor stap ga niet gelijk zeggen dat je verliefd op hem bent!
  probeer eerst een praatje met hem te maken.
  zodat jullie elkaar goed aanvoelen.
  elkaar beter te leren kennen.
  en van één komt het ander. 😉

  Reageer
  #5

  Er bestaat geen mens dat het niet fijn vindt als hij of zij hoort dat hij of zij aardig is. Je loopt geen enkel risico en je bent een eerste stapje verder.
  Inderdaad, zoals de anderen zeggen, stapje voor stapje. Waarom nou helemaal ineens?

  Reageer
  #6

  Maar als ik aan hem vraag of hij contact wil houden, dan heeft ie het toch door of niet? En ik ben sociaal niet zo handig, dus als ik aan hem vraag of hij 'vrienden' wil blijven, dan weet ik verder ook niet wat ik moet doen. En we zijn ook allebei best verlegen...

  Reageer
Reageer op: Verliefd!!!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief