Chronische hyperventilatie

 • #1

  hoi allemaal,

  ik ben 20 jaar oud en heb al enkele weken last van Chronische hyperventilatie. Het begon nadat ik terugkwam van een werkvakantie (4 maanden) in de bergen. Omdat ik erg veel heb gewerkt (ca 60 uur p/w) dacht de HA aan burn out klachten. Ik kreeg enorme steken op mijn borst en begon te zweten, hartkloppingen en een hoge hartslag etc. Ik ben hiervoor geprikt op longembolie, diabetes, schildklier en er is een ECG gemaakt. Is niks uitgekomen.

  De klachten bleven aanhouden dus ik ben nu in behandeling bij de fysio. Die heeft de spieren in mijn nek en rug losser gemaakt en ik heb nu wel minder last.

  Echter heb ik nu pijn aan alleen de hele rechterzijde van mijn lichaam. Hoofdpijn, oor zit soms dicht, pijn in mijn been en mijn kraakbeen en spieren in mijn borstkas zijn opgezwollen. Dit doet ook pijn als ik erop druk. De fysio denkt dat het mijn spieren zijn en zegt dat het door mijn slechte ademhaling komt. Heeft iemand hier ervaring mee of weet iemand wat ik hiertegen moet doen? Ik maak me best wel zorgen.

  groetjes

  Reageer
  #2

  Hoi Lisa,

  ik ervaar het zelfde heb me nek vast zitten en chronische spierpijn vooral in mijn benen hierbij ook spiertrekkingen.Ik heb ook het idee dat ik chronisch hyper ventileer of verkeerd adem. Een burn-out zou goed kunnen. Ik krijg nu een EMG onderzoek na me spieren. 20 juli zal ik hier ook een uitslag van krijgen wat er nu percies aan de hand is.

  Reageer

  Burn-out klachten kunnen een grote negatieve impact hebben op het dagelijks leven. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Burn-out. Wat te doen als je vastloopt door een burn-out?

  Burn-out. Wat te doen als je vastloopt door een burn-out?

  Een burn-out kan je behoorlijk in de weg zitten Burn-out klachten kunnen het dagelijks leven behoorlijk belemmeren. Door de stress... Lees verder
  Partner content
Reageer op: Chronische hyperventilatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief