autistische man

  • #1

    mijn relatie is Vrezelijk mn vriend is autistisch..
    inmiddels ben ik 2 jaar met hem samen, sinds 3 dagen is de uitslag autisme er,
    door zijn autisme, werd ik, ook mijn hele zwangerschap + bevalling door mijn eigen vriend genegeerd, meneer ging gewoon slapen, ik hou vrezelijk veel van hem, maar hij heeft mij zoveel pijn gedaan door zijn dus nu wetende stoornis autisme. had ik hem anderhalve dag niet gezien, zou ik hem gaan zien, hij zou savonds bij mij thuis komen.. hele dag niks van hem gehoord..ik sms hem, en begin me aan het eind van de dag echt zorgen te maken om hem, dus ik bel hem net zo lang ik hem aan de telefoon krijg, er word niet opgenomen, ik haalde van alles in mn hoofd, zn schoonmoeder bellen..politie bellen.. zou er iets vrezelijks met hem zijn gebeurd? hij heeft al meerdere keren ongelukken gekregen en ik heb samen een zoontje van 8 maanden met hem..
    mede na meerdere smsjes van mij, smst hij mij uren later terug met de tekst, dit bedoel ik nou je belt me elke keer wakker!!!!!
    g####dver, en ik me doodongerust maken.
    zo is er zo ontzettend veel gebeurd,
    nu de diagnose autisme bij hem is gesteld denk ik er hard overna om naar de huisarts te gaan en te bespreken wat ik het beste kan doen, en mijn partner waar ik zo zielsgraag bij wil blijven en echt van hou, te verlaten voor mn eigen rust.
    ik wil niet meer huilen, huilen en huilen.. en hij begrijpt me niet eens..

    Reageer
    #2

    [b]vriendin en moeder schrijft:[/b]
    [quote]mijn relatie is Vrezelijk mn vriend is autistisch..
    inmiddels ben ik 2 jaar met hem samen, sinds 3 dagen is de uitslag autisme er,
    door zijn autisme, werd ik, ook mijn hele zwangerschap + bevalling door mijn eigen vriend genegeerd, meneer ging gewoon slapen, ik mocht niet blij zijn van hem met de zwangerschap, de echos dat geluk kon ik niet met hem delen, hij vond niets leuk wat ik kocht voor de baby, ik heb er zovaak aan gedacht om het dan maar weg te laten halen voor hem, maar dat kon ik niet, en hij zei tog echt telkens dat hij wel een kindje wilde.. toen ik heftige weeen had was hij gewoon gaan slapen en ik had zoveel pijn.. in de zwangerschap kon ik op het gegeven moment niet meer overal naartoe niet langer dan een uurtje lopen, hij bleef gewoon hele nachten weg, liet niks van zich horen, liet mij elke dag thuis zitten, was er niet voor mij, tot hij eindelijk bij mij thuis kwam, was ik zooo ontzettend blij dat ik hem weer zag, en wilde hem van alles vertellen, maar hij ging dan snel slapen, weer zat ik in bed om beneden op de bank of onder de douche huilde ik van verdriet.. ik hou vrezelijk veel van hem, maar hij heeft mij zoveel pijn gedaan door zijn dus nu wetende stoornis autisme. had ik hem anderhalve dag niet gezien, zou ik hem gaan zien, hij zou savonds bij mij thuis komen.. hele dag niks van hem gehoord..ik sms hem, en begin me aan het eind van de dag echt zorgen te maken om hem, dus ik bel hem net zo lang ik hem aan de telefoon krijg, er word niet opgenomen, ik haalde van alles in mn hoofd, zn schoonmoeder bellen..politie bellen.. zou er iets vrezelijks met hem zijn gebeurd? hij heeft al meerdere keren ongelukken gekregen en ik heb samen een zoontje van 8 maanden met hem..

    mede na meerdere smsjes van mij, smst hij mij uren later terug met de tekst, dit bedoel ik nou je belt me elke keer wakker!!!!!
    g####dver, en ik me doodongerust maken.

    zo is er zo ontzettend veel gebeurd,
    nu de diagnose autisme bij hem is gesteld denk ik er hard overna om naar de huisarts te gaan en te bespreken wat ik het beste kan doen, en mijn partner waar ik zo zielsgraag bij wil blijven en echt van hou, te verlaten voor mn eigen rust.
    ik wil niet meer huilen, huilen en huilen.. en hij begrijpt me niet eens..[/quote]

    Reageer
    #3

    Hallo ik begrijp wat je hiermee bedoelt.
    ikzelf ben ook getrouwd met een atisme man.
    om eerlijk te zeggen was het niet zo verstandig dat je een kind heeft van een autisme man.
    mijn man was net zo als ik op vakantie naar buitenland wil en alles was geregelt liep hij weg van spanning al ik weg ben komt hij weer thuis.
    het zou ook zo zijn als jij op je werk ben is jou man gewoon thuis of bij zijn ouders of familie.
    en mij man neemt ook zijn mobieltje niet op.
    ik heb hem een keer betrapt toen ik een halve dag nam.
    wij wilde ook graag een kindje alleen mijn man zegt iedere keer het is niet zo verstandig maar ik wil heel graag ik ben binnenkort van plan om een spiraaltje te nemen.
    jou man heeft zo veel te verwerken.
    wij hebben alleby ipse dat is voor mensen met een handicap.
    mijn man slaap ook vaak omdat hij rust heeft in zijn hoofd.
    heel veel sterkte hiermee maar ik weet zeker dat hij het heel erg leuk vind dat hij een zoon heeft.
    geef hem wat tijd en maak je maar geen zorgen.

    Reageer
    #4

    Ik zit helaas in dezelfde situatie, ik hou zielsveel van mijn man en het allerlaatste wat ik wil is er mee stoppen,( ben inmiddels 28jr getrouwd) sinds een halfjaar weten we dit maar mijn wereld staat echt op z'n kop. Ik begrijp helemaal wat je zegt ik heb hetzelfde, we gaan nu proberen goede uitleg te krijgen (nogmaals in Eindhoven GGZ) en afspraken maken hoe we elkaar beter kunnen gaan begrijpen en voor hem meer structuur aan te brengen.Dit zal enorm veel energie kosten maar heb het er wel voor over.

    Verdrietige Anoniem.

    Reageer
Reageer op: autistische man


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief