Vage klachten

  • #1

    Mijn hele leven ben ik al vrij snel angstig. Maar ik heb er nooit echt extreme moeite mee gehad. Ik kon er wel mee leven. Het beheerste mijn leven zeg maar niet volledig.

    Echter, de laatste 2 jaar kreeg ik steeds meer last van de volgende klachten:

    -Wazig gevoel in hoofd, gepaard met concentratieproblemen EN irritatie

    -Bijna altijd gejaagd gevoel, ook in periode van vakantie

    -Moeilijk kunnen ontspannen, zelfs bij dingen die ik heel leuk vind

    -Buikklachten (winderigheid, wisselende ontlasting)

    -Oorsuizen

    -Snel benauwd, zweten

    -Sneller moe, soms ook in benen

    -Groot gedeelte van de tijd niet op mijn gemak voelen

    Vroeger had ik bijna geen last van bovenstaande klachten. Als er iets heel spannends kwam wel, maar dan was het daarna meestal gelijk over. Maar nu blijven de klachten aanhouden, ook na een langere periode van rust en vakantie.

    De huisarts denkt aan PDS, maar zou ik dan vroeger niet die klachten moeten ervaren? Ik heb juist het idee dat ik vroeger veel meer prikkels en spanningen op me af kreeg, zonder er veel last van te hebben.

    Reageer
    #3

    Schildklier geeft dezelfde klachten als er iets mis mee is. Eerst fysieke oorzaken uitsluiten.

    Reageer
    #4

    Zou kijken naar je voedingspatroon. Belangrijk om te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Een orthomoleculair therapeut of kinesioloog kan kijken naar je hele gezondheid. Ook naar voedingssupplementen en iets voor je darmen.

    Oorsuizen kan met allerlei factoren te maken hebben. EEn teveel aan  histamine in de voeding, tekorten aan voedingsstoffen, electrosmog, lichte scheefstand van de atlas.

    Verder wat doen aan het emotionele stuk, al dan niet met hulp. Goed naar jezelf luisteren en dingen doen die bij je passen.

    Reageer
    #5

    Goeie morgen.

     

    Ik heb een vraagje. Deze tijd is heel raar met het thuis zitten alles met het caronavirus. Nou heb ik wel hypochondrie en loop ik al 2 keer jn de week voor gesprekken om mezelf weer op de been te krijgen. Heb veel lichamelijke klachten.

     

    Licht in mijn hoofd

    Hoofdpijn

    Last onderrug

    Zware armen en benen

    Stijve vingers

    Geirriteerde ogen.

     

    Nou loop ik een uur buiten elke dag maar merk wel dat alles meer stijf word.. Nu ook mijn schouders en nek.. Is het normaal in deze tijd dat je klachten erger worden? Want ik denk dat van stress angst en hyperventilatie zou nu toch juist beter moeten zijn of zie ik dit verkeerd?

    Reageer
    #6

    Heb overigens geen caronavirus hoor..

    Reageer
    #7

    Als de angst en de stress niet weggaan, gaan de klachten ook niet weg met een uurtje buiten lopen. Het zijn toch wel klachten die bij hyperventilatie passen

    Reageer
Reageer op: Vage klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief