Dromerig

 • #1

  Hi iedereen,

  Sinds een hele lange tijd (vermoedelijk al sinds ik 18 ben) merk ik iets raars op aan de manier waarop ik de wereld om me heen ervaar. Het valt erg moeilijk uit te leggen, zelfs wanneer ik dit tegen mijn vrouw uitleg. Niet omdat het moeilijk is om over te praten, maar omdat ik het niet goed kan omschrijven. Ik ga mijn best doen.

  Wat ik ervaar is dit:
  Het lijkt alsof ik vaak half "droom". De wereld komt zo over. Het lijkt alsof heel veel gewoon op de automatische piloot gebeurt. De wereld door een soort van een "waas" zien zeg maar.
  Ik zie perfect, geen bril nodig ofzo. Heb mezelf daar ook een aantal keer op laten testen. Het voelt alsof ik wat om me heen gebeurd niet meer 100% mee krijg.

  Wat voor verwarring zorgt is dat ik ADHD heb. Dus dan ben je al snel geneigd om dit een concentratieprobleem te noemen. Ik dacht ook altijd dat het hiermee te maken had. Ik ben een tijdje gestopt met Ritalin, en sinds kort ook weer begonnen. Die eerste paar dagen had ik het gevoel dat dit probleem iets minder was, maar nu lijkt het gewoon weer terug te zijn.

  Het stoort me niet zodanig dat ik mijn dagelijkse leven niet meer kan voortzetten, maar ik wil al zo lang weten wat dit nou precies is. Ik heb nog geen contact gehad met de huisarts hierover.

  Wellicht vind ik hier wat antwoorden.

  Reactie
  #2

  Vergeten te vermelden: Ik ben nu 26.

  Reactie
Reageer op: Dromerig
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief