Concentratie

  • #1

    Hallo iedereen,

    ik heb al zo’n ongeveer 3 jaar last van een moeilijk uit te leggen gevoel.

    als ik bijv. Lang in een serieus gesprek ben, bijv. Werkgericht, voortgang etc.

    maar ook als ik soms een lange dag aan het werk ben, begin ik mij soms vaag te voelen en neem ik moeilijk dingen op, en heb ik dat ik soms moeilijk uit mijn woorden kom, alsof ik onder invloed ben.

    ik ben bij de dokter geweest alleen hij weet het ook niet omdat het ook wel een vaag verhaal is.

    alleen ik voel gewoon dat het niet normaal is, eigenlijk heb ik mij al een beetje erbij neergelegd en probeer ik zo goed mogeijk te functioneren.

    alleen hoop ik gewoon dat ik er achter kan komen wat het is en wat ik eraan kan doen.

    ik heb het op sommige dagen wel en sommige dagen niet, als ik me dan ook zo voel heb ik het meestal dan ook de rest van de dag.

    heeft iemand hier ook last van ?

     

    Reageer
    #2

    Je zou advies kunnen vragen op natuurgeneeskundig gebied; iemand die kijkt naar je voedingspatroon, darmflora, candida, tekorten aan voedingsstoffen enz. Bloedonderzoek zegt niet zo heel veel over tekorten; op alternatief gebied zijn er andere testmethoden om zaken op te sporen. In elk geval zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. een stapel brood met dun beleg is dus minder aan te bevelen en losse koolhydraten als een koekje dus ook niet. Beter bijvoorbeeld een maaltijdsalade of omelet met een beetje brood. En niet iedereen reageert goed op tarwe.

    Reageer
    #3

    okee super, ik ga het proberen bedankt voor de tip!

    Reageer
    #4

    Ik ga zelf van de week een atlascorrectie laten doen. Dat is een bepaalde nekwervel. Ligt aan de klachten of dat nodig kan zijn. Had zelf wat laten uittesten bij een kinesioloog, waar onder andere de atlascorrectie uitkwam, wat nodig was. zo'n consult kost dan wat maar je weet wel in welke hoek je het moet zoeken en dat scheelt van allerlei ge-probeer.

    Veel mensen hebben trouwens last van de electrosmog van electrische apparaten en wifi dus daar ook verstandig mee omgaan. er zijn wel producten op de markt om de werking ervan te verminderen. succes op je zoektocht.

    Reageer
Reageer op: Concentratie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief