Verward en concentratie

 • #1

  Hoi
  Ik heb sinds een paar dagen last van af en toe duizelig zijn, zwaar in de benen. Maar wat me opvalt is dan ik verward ben,moeilijk kan concentreren en af en toe ook moeilijker kan lezen. Wat zou dit kunnen zijn? Met mijn hypochondrie denk ik weer eens het ergste.

  Reageer
  #2

  Je hoeft niet van het ergste uit te gaan.

  Maar ik zou wel even de huisarts bellen,dan kan die bepalen of het verstandig is dat je even op controle komt

  Reageer
  #3

  Net een gebeld naar de huisarts en zij zei dit is totaal niets ergs. Zij dacht dadelijk en vermoeidheid. Heb ook tintelingen in benen en soms voeren. Ik heb hypochondrie en denk dan meteen aan k*anker. Ze zei hersentumor heeft andere symptomen.

  Reageer
  #4

  Haha sorry voor de typ fouten. Die stomme Autocorrector ๐Ÿคฃ

  Reageer
  #5

  Bij veel klachten kunnen voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen een rol spelen. Wat je in elk geval kan laten doen, is bloed laten prikken. Zoals vitamine B12 en vitamine D. Overigens zegt gewoon bloedonderzoek lang niet alles en niet over alle stofjes. Verder kan eventueel medicijngebruik, waaronder ook anticonceptie en pijnstillers, ook klachten geven.

  Reageer
  #6

  Zoals je zegt eetpatroon.. ik eet heel ongezond waar ik dringend verandering in moet brengen ๐Ÿ™ˆ ik neem momenteel vitamine in. 6 maanden geleden had ik niets te kort. Enkel beetje cholesterol. Ik neem idd ook soms pilletjes tegen migraine. Ik heb 6 maart een afspraak voor een bloedafname ๐Ÿ™‚

  Reageer
Reageer op: Verward en concentratie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief