Concentratie probleem ofzo?

 • #1

  Ik ben slechts 25 maar heb al sinds dat ik klein ben dat ik steeds niet op woorden kan komen, dan ligt het zeg maar op het puntje van mijn tong maar kan maar niet op de simpelste woorden komen. Ook heb ik ALTIJD het gevoel dat ik aan het staren ben, in een trans ofzo, als ik aan het luisteren ben naar bijvoorbeeld een leraar, of op het werk als iemand wat uitlegt. Het is niet dat ik niet geinteresseerd ben in wat men vertelt, maar ik raak vaak in een soort trans ofzo. Heb ook vaak last van hoofdpijn, en het zwart worden voor mijn ogen bij het opstaan. Ook wordt me zicht soms wat onscherp.
  Mijn bloeddruk is prima, algeheel bloedonderzoek ook probleemloos bevonden.
  Vroeger had ik wel last van stotteren, daar ben ik toen mee geholpen. Soms verspreek ik mij nog wel eens, of slaat mijn stem in eens over dat ik ineens heel hoog of laag klink
  Enig idee wat mijn probleem zou kunnen zijn? ik wil zo graag wat beter kunnen concentreren... ik heb ook geen adhd ofoz.

  Reageer
  #2

  Ik denk dat je vooral een probleem hebt om alert, gefocust te blijven. Je gedachten dwalen te snel af. Je bent met je gedachten vaak ergens anders. Daardoor ga je ook staren en kom je soms niet op woorden...
  Je bent gewoon met de teveel dingen tegelijk bezig in je hoofd.
  Zwart voor ogen bij het opstaan is een vrij algemeen verschijnsel en ontstaat vooral wanneer je wat snel overeind komt. Dan zakt je bloeddruk namelijk heel even. Dat is verder niets bijzonders waar je je zorgen over moet maken.

  Ga eens naar een opticien en laat je ogen meten.

  Reageer
Reageer op: Concentratie probleem ofzo?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief