Thuis naakt rondlopen

 • #1

  Hoi.
  Sinds vorige zomer doe ik aan thuisnudisme, het verlangen begon in mij op te komen (vroeger had ik nudisme nooit begrepen, nu wel), ik vond dit eerst zeer onwennig, maar het duurde niet lang voordat ik dit heerlijk en geweldig vond, ik doe het zoveel mogelijk maar ik hou dit privé: als mijn gezinsleden niet thuis zijn en met de gordijnen gesloten zodat de buren het onmogelijk kunnen zien.

  Tijdens de winter heb ik thuis naakt rondlopen moeten pauzeren, het werd me te koud en ongezellig om dit te doen. Ik heb heel de winter mij zitten afvragen of dit tijdens de winter gedaan wordt, naakt rondlopen en hoe?
  Graag tips en ervaringen van mensen die net zoals ik thuis naakt rondlopen! Hoe doen jullie het en wat zijn jullie ervaringen?

  Reageer
  #2

  Hieraan nog toegevoegd: ik ben een vrouw.

  Reageer
  #3

  Niet raar dat het dan koud is. De verwarming hoger zetten zou dan kunnen helpen

  Reageer
  #4

  Is toch heerlijk? Ik snap je wel en probeer het ook te doen als het lukt en er niemand thuis is. Ben zelf 23 en woon dus nog thuis. En jij?

  Reageer
  #5

  Ik ben 45.

  Reageer
  #6

  Dat is een feit.

  Reageer
Reageer op: Thuis naakt rondlopen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief