Thuis naakt rondlopen

  • #1

    Hoi.
    Sinds vorige zomer doe ik aan thuisnudisme, het verlangen begon in mij op te komen (vroeger had ik nudisme nooit begrepen, nu wel), ik vond dit eerst zeer onwennig, maar het duurde niet lang voordat ik dit heerlijk en geweldig vond, ik doe het zoveel mogelijk maar ik hou dit privé: als mijn gezinsleden niet thuis zijn en met de gordijnen gesloten zodat de buren het onmogelijk kunnen zien.

    Tijdens de winter heb ik thuis naakt rondlopen moeten pauzeren, het werd me te koud en ongezellig om dit te doen. Ik heb heel de winter mij zitten afvragen of dit tijdens de winter gedaan wordt, naakt rondlopen en hoe?
    Graag tips en ervaringen van mensen die net zoals ik thuis naakt rondlopen! Hoe doen jullie het en wat zijn jullie ervaringen?

    Reageer
    #2

    Hieraan nog toegevoegd: ik ben een vrouw.

    Reageer
    #3

    Niet raar dat het dan koud is. De verwarming hoger zetten zou dan kunnen helpen

    Reageer
    #4

    Is toch heerlijk? Ik snap je wel en probeer het ook te doen als het lukt en er niemand thuis is. Ben zelf 23 en woon dus nog thuis. En jij?

    Reageer
    #5

    Ik ben 45.

    Reageer
    #6

    Dat is een feit.

    Reageer
    #7

    Ik ben een man van 64, getrouwd, de zoon het huis uit en vind het al jaren heerlijk om thuis naakt rond te lopen. Ik slaap naakt en sta 's morgens op en begin met het maken van een kop koffie, zet meestal de pc aan en tegen de tijd dat mijn vrouw klaar is met douchen ga dit zelf ook doen. Mijn vrouw is op de hoogte van dit "ritueel". Na het ontbijt en ik de hond heb uitgelaten gaat mijn vrouw werken en als ik vrij heb, gaan de kleren meestal weer uit en doe zo de huiswerkzaamheden en waag het soms om even naakt in de tuin rond te lopen. Soms gebeurt het dat ik opgewonden hiervan raak en dan even "de druk van de ketel" moet halen. 's Middags moet de hond weer uit en moeten de kleren helaas weer aan. Soms gaan de kleren weer uit en maak dan het avondeten klaar en de kleren weer aan voordat mijn vrouw thuis is. Van dit gebeuren nadat mijn vrouw is gaan werken is zij niet op de hoogte. Het liefst zou ik de hele dag naakt in huis willen rondlopen. Hierdoor ben ik toch geen oversexte man zoals mijn vrouw mij wel eens noemt.

    Reageer
Reageer op: Thuis naakt rondlopen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief