Pijn in kaak, billen en voeten. tintelend oor

  • #1

    Hoi,

    Ben erg benieuwd naar jullie menig over wat ik zou kunnen hebben. Gister afspraak gehad met de dokter, afspraak gemaakt met het ziekenhuis. Helaas over 2 maand pas een afspraak daar bij de neurologie. Zo'n 2,5 maand geleden begonnen mijn kaak pijn te doen. Deze pijn werd steeds erger. Bij de huisartsenpost dacht men dat het een verstopte speekselklier was. Op aanraden van die dokter veel zure snoepjes gegeten. Het ging alleen niet over. Afspraak gemaakt met mijn eigen dokter, die dacht dat het de bof was. Uit bloedonderzoek bleek dat het de bof niet was. In de loop van die tijd(zo'n 6 week geleden) kreeg ik last van spierpijn, vooral in mijn billen en mijn voeten. Zo erg dat zelfs tijdens het slapen ik er last van heb en moeite heb met opstaan en lopen. Na een uitgebreid bloedonderzoek heeft mijn dokter niks kunnen vinden. Ze weet niet of mijn kaak en pijn in de billen/voeten wat met elkaar hebben te maken. De laatste 2 week is daarbij een soort tintelend/jeuk gevoel ontstaan in mijn oor aan de zelfde kant van de pijnlijke kaak. Deze drie dingen kan mijn dokter niet verklaren en ze weet ook niet of ze wat met elkaar te maken hebben. Omdat ik me best zorgen maak en 2 maand heel lang vind duren, zou ik graag jullie ideeen willen horen. Rest van de info over mij. Ben een man, 27 jaar, en behalve een verkoudheid op zn tijd ben ik nooit ziek.
    Alvast bedankt en hopelijk kan iemand hier iets mee.

    Reageer
    #2

    Waarom bent u niet eenvoudig even naar de tandarts gegaan voor controle van uw gebit?

    Reageer
    #3

    Bestaat de mogelijkheid dat u last hebt van de gevolgen van een tetanus infectie? Is er aanleiding hieraan te denken door bijvoorbeeld een onbehandelde hondenbeet of werk in de tuin waarbij een wond is ontstaan die geïnfecteerd is geraakt? Wat vindt de huisarts hiervan?

    Reageer
    #4

    [i]Tetanus is een acute infectieziekte veroorzaakt door het exotoxine vanClostridium tetani. De incubatietijd varieert van één dag tot enkele maanden, maar bedraagt meestal 3 tot 21 dagen. De incubatietijd wordt vooral bepaald door de plaats en de aard van de verwonding. De incubatietijd is langer naarmate de wond kleiner en minder gecontamineerd is en naarmate de afstand van de wond tot het centrale zenuwstelsel groter is. De ziekte begint meestal met niet-specifieke klachten, zoals hoofdpijn en spierstijfheid in de kaken. Vervolgens treden binnen drie dagen specifieke verschijnselen op, die lokaal of algemeen kunnen zijn.
    De ziekteverschijnselen zijn (onder meer) afhankelijk van de leeftijd van de patiënt. Bij volwassenen en oudere kinderen kan tetanus klinisch op drie manieren verlopen: [/i]Lees verder op:

    Tetanus, RIVM
    http://www.rivm.nl/cib/infectieziekten-A-Z/infectieziekten/Tetanus/index.jsp

    Reageer
    #5

    Ben zo'n 3 week geleden bij de tandarts geweest voor de standaard halfjaarse controle, Alles was in orde.
    Tentanus zou kunnen, alleen lijkt me dat sterk. Woon in de stad, heb geen tuin en na mijn weten de laatste maanden geen rare onsteking gehad. Hondenbeet weet ik zeker van niet.
    Heb vanmiddag weer contact met mijn dokter (op aanraden van een vriend) om misschien te testen op de ziekte van lyme.
    Bedankt voor de reacties allen!

    Reageer
    #6

    Er kan algemeen bloedonderzoek worden gedaan, en ik neem aan dat dit gebeurd is aangezien u bent doorverwezen. Er bestaat geen specifiek onderzoek op Lyme (borreliose, wanneer naar de huisarts: http://www.rivm.nl/cib/infectieziekten-A-Z/infectieziekten/lymeborreliose/FAQ_Lyme.jsp#index_23)

    Reageer
    #7

    Er is inderdaad een uitgebreid bloedonderzoek gedaan, daarbij is niks raars gevonden.
    Ik heb op mijn lichaam(zover ik kan zien) geen rare plek gevonden.
    Mijn huisarts heeft me zojuist verteld te willen afwachten tot mijn afspraak met de neuroloog.
    Dit vind ik raar, aangezien ik zoiets heb van test me overal maar op. Maar hopelijk loop ik mezelf wat gek te maken en valt het allemaal mee.
    Maar ja 2,5 maand vind ik erg lang duren en de pijn word niet minder. Voel me op sommige dagen een erg oude man die amper kan staan.
    Nogmaalts bedankt voor je reactie!

    Reageer
    #8

    Hallo,

    Las je bericht en ben benieuwd hoe het nu met je gaat en of je al meer weet wat je mankeert. Heb dezelfde klachten, pijn in kaak, voeten (ook tintelen en voelen koud aan maar zijn het niet), rugpijn...

    Groetjes, Lenie

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Pijn in kaak, billen en voeten. tintelend oor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief