Eierschaal gegeten

  • #1

    Per ongeluk stukjes eierschaal ingeslikt, kan dat kwaad

    Reageer
    #2

    Nee hoor. Valt in je maag helemaal uit elkaar

    Reageer
    #3

    hoi

    bij mijn 1 jarige kind zaten ze in de ontlasting. we staan voor een raadsel. A.) omdat hij niet van ei houdt. B. ) omdat het veel stukjes waren en we echt niet weten hoe of wanneer hij dit binnen heeft gekregen.

    Maar dan toch de vraag: stukjes eierschaal gegeten. Kan dat kwaad? Het viel blijkbaar niet uiteen in zijn maagje.

    Reageer
    #4

    @Mam

    Heeft hij nou eierschaal gegeten gegeten of weet je niet wat hij heeft gegeten? Zoals bovenal geschreven, kan een stukje eierschaal  het geen kwaad. Maar bijvoorbeeld schelpjes, wat er op lijken kan in de ontlasting, verteren niet.

    Als het geen eierschaal is en je niet weet wat het is, zou ik het wel even in de gaten houden. Zolang het er uit komt, zal er niks aan de hand zijn. Krijgt hij wel buikpijn of andere klachten, zou ik toch even de huisarts bellen .

    Reageer
    #5

    bedankt voor je reactie! Ja eierschaal dus en geen schelpjes. Ik zal de foto maar niet hier posten. Poep met eierschaal is niet echt fotogeniek.

    Maar we begrepen van de huisarts dat het lichaam het toch ' zachter' maakt en dat het er inderdaad weer uit komt (zichtbaar of onzichtbaar). Hij heeft wel buikpijn (gehad). Maar hij heeft geen koorts en geen bloed in de ontlasting. Als dat wel gebeurd moeten we aan de bel trekken.

     

    Reageer
Reageer op: Eierschaal gegeten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief