Ik ben zo bang en alleen…

  • #1

    Hallo

    Ik ben een meisje van 18 en ik ben momenteel 3 maanden gestopt met school voor een tijdje omdat ik het niet meer aankan. Ik werd 'gepest' door een aantal meisjes die me voortdurend 'slet' 'hoer' noemden in het midden van de speelplaats. Ik heb vroeger ook dingen meegemaakt. Ik ben psychisch 'mishandeld' door mijn papa.

    Het gevolg hiervan is dat ik me zo minderwaardig voel. Ik haat mezelf. Ik gun mezelf niets. Ik begrijp niet dat ik vrienden heb en als ik afspreek met iemand, zit ik erna thuis heel de tijd te denken of ik niets verkeerd gezegd heb of me belachelijk heb gemaakt en zo gaat dat 24/7 door. Dus het liefst zit ik thuis alleen, niets te doen.

    Ik wil zo graag van dit gevoel van af geraken..

    Ik uit het dan door zelfverminking. Het voelt zo goed en zo juist voor mij..

    Reageer
    #2

    Ga eens naar de huisarts en bespreek dit met hem/haar. Het zou goed zijn als je met deze problemen wat professionele hulp zou krijgen.

    Reageer
    #3

    Hoi. Ik ben Olivia wat moet je doen als je vaak last hebt van je buik. Want ik heb vaak in de klas dat ik aan het werken ben en dan opeens krijg ik last van mijn buik . Wat moet ik doen . Help help help!!!!!

    Reageer
    #4

    hoi . Ik ben Olivia 

    ik heb vaak last van mijn voet als ik er op ga staan ik had het vandaag nog toen ik ging buiten spelen. Ik weet dan niet wat ik moet doen help!!!!

    Reageer
    #5

    Hoihoi meisje,

    Ik hoop dat je dit leest.

    Ik heb 3 jaar geleden het zelfde mee gemaakt als jij. Ik ben een jaar niet op school geweest omdat ik psychisch niet in orde was. Ik deed aan zelf beschadiging en wilde niets meer. Ik lag dagen in het donker op bed. Geen geluid. Geen licht. Helemaal niets. Ik was kapot. Mijn vriendje heeft me naar een psychiater gebracht. Ik kreeg meteen medicijnen en moest in therapie. Het gaat nu steeds beter. Mijn tip aan jou is dan ook praat met iemand. Zoek Hulp!  Je bent er en je mag er zijn. Geniet van het leven! En doe jezelf niets aan. Ik kan wel zeggen dat je moet stoppen met zelfbeschadiging en dat je er spijt van krijgt, maar dat weet je. Verzorg je littekens goed. Gebruik eventueel VSM littekencreme. Smeer 3 keer per dag. Ik denk aan je meid! Als je privé contact met me wilt hoor ik het van je he!

    Reageer
    #6

    Schat verminking is nooit goed. Maar ik zou evt psycholoog inschakelen

    Een vriendin vsn mij heeft dit ook en is goed gehilpen door een psycholoog.?

    Reageer
Reageer op: Ik ben zo bang en alleen…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief