Geen maandstonden na vaccinatie

  • #1

    Ik werd op 8/09 gevaccineerd met Pfizer/Biontech en normaal gezien moest ik op 13/09 mijn maandstonden krigen. Het is ondertussen al 7/10 en heb ik het nogsteeds niet gekregen.

    Kan een viccin invloed geven op mijn maandstonden? Ik zit bijna op 2 de maand dat ik ze niet krijg.

    Reageer
    #2

    dat zou inderdaad kunnen.

    Reageer
    #4

    Ik heb hetzelfde gehad. Zowel na de eerste als de tweede vaccinatie heb ik mijn menstruatie overgeslagen. In eerste instantie dacht ik dat ik in de overgang was en had de link niet gelegd met de vaccinatie. Pas na een artikel dacht ik pas dat het wat te maken kon hebben met de vaccinatie. Ik vind het jammer dat er zo makkelijk over gedaan wordt en dat het ook door stress kan komen. Dat kan natuurlijk, maar als je al 14 jaar altijd regelmatig bent heb ik toch zo mijn twijfels. Moet wel zeggen dat ik na die twee gemiste menstruatie weer regelmatig ben. Maar voordat ik een derde prik ga krijgen wil ik eerst antwoord op hoe dit nu kan.

    Reageer
    #5

    Hier hetzelfde ik heb in mei mijn vaccinatie gehad en sinds juni tot nu steeds geen menstruatie, voor de vaccin nooit geen problemen met menstruatie gehad.

    Reageer
Reageer op: Geen maandstonden na vaccinatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief