Bijwerkingen na Pfizer vaccin

 • #1

  Hoi graag wil ik weten of andere dit ook ervaren en wat ze zoal doen. Ik heb gisteren het eerste prikje van Pfizer gehad, tevens ook de laatste aangezien ik binnen 6 maanden corona heb gehad.

  Sinds gisteren pijnlijke arm waar ik geprikt ben. Ik heb goed geslapen alleen na het ontwaken is deze pijn vele malen erger geworden. Ik heb (aan de geprikte kant) een lamme arm, koude handen en heb last van koude rillingen. Ik voel me moe, zwaar in hoofd en lichaam en vermoeid. Af en toe heb ik het gevoel alsof ik naar adem moet happen. Net twee paracetamol ingenomen om de pijn te verlagen.

  Ik dacht dat het Pfizer vaccin wel de minste bijwerkingen had maar niet dus. Is dit wel normaal? Ik weet dat het aan één kan goed is, want mijn lichaam reageert erop. Alleen wanneer gaat dit over?

  Reageer
  #2

  Hey, ik werk in de gezondheidszorg en daar kregen we ook allemaal al een prikje. Diegenen die pfizer kregen, hadden vooral last van de tweede. Dezelfde klachten die jij hebt

  Persoonlijk kreeg ik astrazeneca en ik herken de klachten die jij had. Ik had een enorme pijnlijke arm, paracetamol hielp er niet tegen. Dat duurde wel een aantal dagen tot anderhalve week. De tweede nacht kreeg ik rillingen, geen koorts.

  Ik denk dat het allemaal normaal is hoor. Gewoon paracetamol blijven nemen en veel rusten! Het duurt een aantal dagen en dan is het weer over

  Reageer
  #3

  Ikke, dank je wel voor je bericht.

  Ik heb erg last van een beurs gevoel bij oksel en daaronder waar ik geprikt ben. Weet jij hoe lang dit duurt? Het is erg vervelend want ook ik werk in de zorg en het belemmert me echt bij mijn taken. Koorts is hier goed als weg, voel me alleen nogal vermoeid..

  Reageer
  #4

  Hey, ik had dat ook! Enorm veel pijn van in mijn oksel tot aan mijn pink! Dat duurde een weekje. Op die arm liggen, dat ging helemaal niet. En paracetamol hielp er ook niet tegen. Ik gebruikte een kersenpitkussen op mijn bovenarm. Dat hielp dan weer wel.

  Ik was weer helemaal opgeknapt na 3 dagen eigenlijk. Je lichaam is aan het vechten tegen de inenting, vandaar de vermoeidheid. Ik veronderstel dat het ene immuunsysteem sterker is dan het andere. De ene gaat daar dus langer last van hebben dan de andere? Mijn collega's waren in het algemeen binnen de week weer helemaal in orde. Ik denk dat je best veel rust. Veel goede moed!

  Reageer
  #5

  Ikke dank je wel voor je reacties! Het gaat hier gelukkig veel beter en mijn arm is weer als vanouds. In de verte voel ik nog wel wat "pijn" maar met de dag gaat het wel veel beter. Fijne avond =)

  Reageer
Reageer op: Bijwerkingen na Pfizer vaccin
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief