Menstruatieklachten die afnemen maar nog niet ongesteld

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

   

  Normaal plaats ik geen berichtje, maar ik heb even een vraagje.

  Mijn menstruatie is regelmatig. Als ik bv op 1 maart ongesteld ben geweest, dan word ik of 1 april of 2 april ongesteld. 31 dgn, komt het precies, maar stel 1 april, dan komt het 2 april of 3 april

  Ik was op 5 maart ongesteld, maar ben het nog steeds niet. nu kan dat wel eens een keer voorkomen, maar dit was erg lang geleden.

  Het allervreemdste vind ik dat ik de ernstige menstruatiepijn, beenpijn, buikpijn ets gisteravond had. Ik dacht dat ik ongesteld ging worden, want dit is precies wat er gebeurd als ik ongesteld word.

  Daarna werd de pijn minder, en ik ben nog steeds niet ongesteld. Wel last van mijn borsten, beetje krampje hier en daar en in mijn kuit. Beetje misselijk hierzo.

   

  Wat kan dit toch zijn???

  Reageer
  #2

  Het zal dan toch je menstruatie zijn die er aan zit te komen

  Reageer
  #3

  Oke, dus geen zwangerschapssymptomen of iets anders?

   

  Omdat ik het erg vreemd vind dat ik zoveel pijn had dat ik dacht dat ik ongesteld was. Duizelig, mijn huid die gevoelig is ets...

   

  Maar het hield toen op en nu heb ik nauwelijks pijn. Alsof ik menstrueren maar dan zonder bloed. Dus alsof gisteren mijn eerste dag was en vandaag mijn tweede.

  Reageer
  #4

  Gewoon even rustig afwachten

  Reageer
  #5

  Mijn vraag is niet zozeer of ik zwanger ben, maar hoe het kan dat ik die heftigste symptomen heb dat mijn menstruatie aankomt, maar uiteindelijk gebeurt er niets. Mijn menstruatie is al jaren regelmatig. Zo precies. En als er een dagje of twee tussenuit, dan zijn er natuurlijk wel krampen, en dan komt die heftigste kramp, duizeligheid, vermoeidheid ets en dan ben ik ongesteld. Maar het is nu al twee dagen terug dat ik die hevige pijnaanval kreeg. En nu heb ik bijna geen pijn. Herkent een vrouw dit??

  Reageer
  #6

  Menstruatieproblemen kunnen te maken hebben met oestrogeendominantie en met tekorten aan voedingsstoffen dus beter daar ook naar kijken.

  Reageer
Reageer op: Menstruatieklachten die afnemen maar nog niet ongesteld
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief