Bang voor verslaving aan Oxazepam

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Hoi,

  Op de zaterdag een week voor de Kerstdagen zo heftig in tranen en bang dat ik Oxazepam voorgeschreven heb gekregen. De eerste nachten er fijn op geslapen en toen ook weer gestopt. Daarna met de feestdagen weer depri buien ik heb een burn-out en een depressie. Toen kreeg i het advies dat ik een 'spiegel' moest opbouwen om de Oxazepam goed zijn werk te laten doen en dat langzaam aan weer af te bouwen. Dus ik ben 2 week geleden begonnen met 3 tabletten verspreid over de dag, nu al een aantal dagen 2 tabletten op een dag 1 overdag en 1 voor het slapen gaan wat tot gisternacht hielp om niet wakker te liggen. Alleen voel ik mij aan het einde van de dag heel wazig in mijn hoofd, heb het koud en lichamelijk in de war. Mijn vraag is komt dit door de Oxazepam en hoe kan ik het beste van dit medicijn afkomen zonder gelijk weer zulke heftige buien te krijgen?

  Reactie
  #2

  Dat kan van de oxazepam zijn. Hoeveel milligram slik je in totaal? En op welke tijden?

  Reactie
  #3

  10mg nu 2 maalsdaags voor bedtijd rond 22.30 uur en rond 11.00 uur ‘s morgens.

  Reactie
  #4

  Probeer dan eens 's morgens en 's middags een halve (5mg) te nemen en dan 's avonds gewoon de hele (10mg)

  Reactie
  #5

  Ik wil me er niet mee bemoeien, toch doe ik het. Inderdaad, probeer in ochtend en in middag een halve, en in avond een hele. Ik slikte ook lange tijd 3 tabletten van 10 mg. Zoals Tandor omschrijft, is de manier hoe ik ook afgebouwd heb.

  Ik heb vervolgens na ik meen één week de tablet van de middag voorzichtig weggelaten. Twee weken later nam ik in ochtend half, in avond een halve. Weer een week later nam ik alleen in de avond een halve. Weer een week later ben ik gestopt. Ook ik had hierbij wel wat ontwenningsverschijnselen. Deze heb ik uitgezeten.

  Reactie
  #6

  Laat me duidelijk zijn, ik ben geen deskundige. Dit is hoe ik het heb gedaan.

  Reactie
Reageer op: Bang voor verslaving aan Oxazepam
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief