korte pijnscheutjes vanui mijn middenrif

 • #1

  waar lever en milt zich bevinden.

  Ik heb al een tijdje spijsverteringsklachten en ben ook onder behandeling op het ziekenhuis.Er is tot nog toe niets gevonden, maar er komt nog een blaastest voor een onderzoek naar lactose intolerantie.
  Kort geleden heb ik een leverreinigingskuur gedaan, waar door ik galstenen ben kwijtgeraakt via een kuur van Hilde Clark. Je neemt hiervoor een mengels van olijfolie en grapefruit in , en bitterzout en dat heeft echt veel opgeruimd. Ik kon alleen de helft van het spul niet in houden, ging 's ochtend braken en toen spuugde ik ook ene hoop gal uit.

  Nu heb ik sinds een paar dagen last van korte pijnscheutjes vanuit mijn middenrif...dit heb ik nog niet eerder gehad..ook ben ik weer heel moe en was mijn ontlasting vanochtend heel licht van kleur en breierig...ik vraag me af wat er aan de hand is..misschien dit keer wel een galsteen??

  Is er iemand die hier iets van weet? Ik ga vanochtend ook mijn huisarts bellen.

  Reageer
  #2

  wie in vredesnaam is Hilda Clark? heb je zeker veel voor betaald, dat had een arts toch ook kunnen adviseren?
  lever is wat anders dan de gal, dus de reaktie van je lichaam lijkt me logisch, gewoon ziekenhuis afwachten en je niet druk maken.

  Reageer
  #3

  Nee hoor,Hilda Clark (livercleanse) is juist niet duur en heel goed zelf te doen, maar je moet er wel heel goed weten wat je doet en niet zomaar aan beginnen! Je wordt er ook wel een beetje misselijk van, maar ik was heel tevreden over het resultaat (veel galstenen en viezigheid uitgepoept).

  Ja, ik zal het ziekhuis maar afwachten en me niet druk maken...dank je wel, dat is in ieder geval altijd goed..

  Reageer
  #4

  ja, je bent wat zelf aan het dokteren geweest, vind ik altijd een beetje link, er had wel een galsteen klem kunnen gaan zitten!
  Ik ben zelf o.a. Natuurgeneeskundig therapeute en ken deze methodes wel, toch heb ik ze nog nooit voor durven schrijven.
  Je zegt er is nooit wat gevonden? Maar galstenen zie je met een echo. Is dat nu weer gedaan? Wat is er nagekeken in het ziekenhuis?
  Brenda

  Reageer
  #5

  Inderdaad is het link maar ik het in overleg met de huisarts gedaan.
  Op de echo zagen ze geen galstenen...toch zijn er heel wat itgekomen.
  Ze hebben mijn darmen onderzocht op van alles en nog wat, tot parasieten aan toe en bloedtesten gedaan...misschien zit er nu wel een galsteen klem zou kunnen...

  Reageer
Reageer op: korte pijnscheutjes vanui mijn middenrif
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief