Diarree, verstopping, buikpijn.. Het houdt maar niet op!

  • #1

    Hoi allemaal,

    Ik heb nu al maandenlang last van diarree, verstopping, buikpijn en misselijkheid. Dit wisseld elkaar steeds af. Ik ben al een keer naar de dokter geweest toen de verstopping voor mijn gevoel te lang aanhield maar die kon niets vreemds vinden.

    Ik wordt er nu wel echt gek van, weet iemand wat dit is? Er zijn trouwens periodes dat er niets is, maar nu heb ik al 3 weken diarree en de laatste dagen is dat verstopping.

    Alvast bedankt, Ilse.

    Reageer
    #2

    Ga terug naar je huisarts en vraag om een ontlastingsonderzoek of een verwijzing naar de MDL arts

    Reageer
    #3

    Ik ga morgen de HA bellen, maar:

    Eerst had ik 4 dagen geen ontlasting (4 dagen geleden alleen echt een heel klein beetje) en nu kwam het ineens weer, maar het ziet er erg vreemd uit allemaal. In mijn ontlasting zitten witte "bolletjes" die vrij groot zijn en soms tijdens het poepen hangt er een witte slijmerige sliert uit mijn anus.

    Wat is dit nou weer? :S

    Reageer
    #4

    Het zou een parasiet kunnen zijn. De witte bolletjes kunnen eitjes van de parasiet zijn. Morgen dus meteen de huisarts bellen en om dat ontlastingsonderzoek vragen.

    Ben je voordat de klachten ontstonden in het buitenland geweest?

    Reageer
    #5

    Ik heb van de huisarts zakjes met vezels gekregen en toen mijn ontlasting weer vrij normaal was wou ik ermee stoppen, maar diezelfde dag kreeg ik diarree (door die zakjes lijkt mij). Nu ben ik al ongeveer 5/6 dagen van die zakjes af maar de diarree is er nogsteeds. Is dit normaal of kan ik beter weer de huisarts bellen?

    Reageer
    #6

    Ik zou inderdaad de huisarts even bellen. En laat dan een ontlastingsonderzoek doen.

    Reageer
Reageer op: Diarree, verstopping, buikpijn.. Het houdt maar niet op!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief