Last van maag, duizelig, koud, evenwichtsprobleem

  • #1

    Sind meer dan een jaar heb ik nu een aantal gekke kwaaltjes waarvan ik niet weet of ze aan elkaar verbonden zijn. Vanuit het niets voel ik me soms ineens licht in mn hoofd en angstig. Dit gaat vaak gepaard met lichte rillingen en een koud gevoel en sufheid. Na een poosje klaart dit vaak gelukkig weer op. Nu had ik laatst deze zelfde rillingen en angstaanvallen weer maar op een andere manier. Ik begon last te krijgen van mn maag waarna dit begon. Ik werd deze keer niet licht in mijn hoofd maar wel suf en had daarbij ineens ook het gevoel dat mijn evenwicht verstoord was. Alles tolde een beetje en voelde me er niet fijn bij.

    Ook moet ik best vaak poepen. De ontlasting die dan komt verschilt in consistentie. Verder is het nog goed om te weten dat er aan mn moeders kant een aantal darmkwaaltjes spelen zoals crohn en prikkelbare darmsyndroom.

    Ik ben hier nu al 5 keer mee naar de huisarts geweest ook bloed en ontlastingsonderzoek gehad. Hier kwam niks uit. Verder eet ik gevarieerd.

    Heeft iemand een idee wat dit kan zijn en of dit aan elkaar verbonden is?

    Reageer
    #2

    Het zou kunnen dat je hyperventileert.
    Heb je last van angsten, stress/spanningen?
    Doe eens de test op
    https://www.zorgprofessionaljohn.com/hyperventilatie-test/

    Reageer
Reageer op: Last van maag, duizelig, koud, evenwichtsprobleem


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief