Pijn van zwangerschap of darmen?

  • #1

    Via het net is het lastig om achter te halen maar wel advies geven kan.Ik heb namelijk een harde buik,opgezwolle buik gevoel.Mijn buik wordt steeds groter .Terwijl ik op dieet ben light eet.Ik ben 10 maanden terug bevallen normale bevalling met spoed een keizersnee (zwangerschapsvergiftiging).Ook diaree 1 /2 x in de week ,veel slijm en hoofdpijn, heel erg moe ,3 maanden niet ongesteld geworden met hormonale medicijnen wel(ook niet normaal zoals het moet) .Heel goed en hard mijn best doen met afvallen maar ik blijf op de zelfde kilo (van 78 na 77 daar blijft het ).Pijnlijke grote borsten.veel zweten.Veel gas. En pijn bij het plassen in myn buik.veel Maagzuur.Pijn in myn onderbenen.Ik heb lactose.veel gerommel in myn buik.Ik wordt huilend wakker door de pijn .Misselijk

    Ik ben met spoed naar de gynacoloog geweest omdat, ik zo een verschikkelijke pijn weeëen had(wat vaak terug komt) en niet ongesteld werd .Uit te sluiten niet zwanger.Wel dikke baarmoederslijmwand te dik .Daarvoor heb ik een kuur gekregen.eierstokken in orde niks te zien aan de baarmoeder ook geen vleesbloem.Heb een inwendige onderzoek en echo gehad.Ik moet mijn Menstruatie bijhouden de ,gynacoloog vondt dat ik my heel erg aan het krampen ben.Ik ben doorverwijzen naar bekkenfysio.Daar heeft de medewerker inwendig gekijken en zag dat ik schimmelinfectie had .Dat ik mij te veel kramp ook met ademhaling veel mijn buik gebruik ,ze vondt ook dat ik een harde buik had ja.ook dat die ronder en nog harder werdt met het voelen.Dat ik naar de darm en maag dokter moet.

    Huisarts kom ik regelmatig met de pijn .Ik heb aangegeven dat ik verder onderzoek wil in het ziekenhuis dat ze in mijn maag kijken .De huisarts geeft maar aan dat ik prikkelbare darm syndroom heb dat daar niks aan te doen is en dat dat geen reden is om aan te geven aan de dokter in het ziekenhuis wilt een serieuze reden om het in behanelling te nemen.Ik heb verteld dat mijn man ook in Turkije onder de camera is geweest en dat ze gas en bactiereen hebben gevonden.De huisarts heeft het mij ook onderzocht en was negatief.Ik heb uiteindelijk met veel langskomen bij de huisarts de verwijzing gekrijgen, maar kan niet gelyk terecht .Ik probeer eerder bij de mdl arts gezien te kunnen worden.

    IK heb aan de dermateloog gevraagd wat voor klachten het kan combineren glutenallergie kan wel combineren.Met Eczeem wat na veel onderzoek eruit gekomen is.

    Mijn dietist geeft aan pds kan je pas vaststellen als alles negatief is na alle onderzoeken en niet zomaar .Omdat myn buik alleen maar groter wordt had ik een foto gestuurd aan mijn dietist van mijn buik en gaf ik aan dat ik de plan opvolg en maar groter werd .De dietist had met zijn collega's overlegd en kwam op van dat ik toch zwanger kan zijn? En mijn familie/kennis/vrienden geven ook dat het alleen maar de zwangere buik vormt.

    Mijn vraag aan u is wat denkt u dat ik kan hebben kan ik toch zwanger zijn?kunt u mij alstublieft advies geven waar ik mij op kan laten zien.

    Alvast hartelijk dank voor u tijd en advies/hulp.

    Met vriendelijke groeten,

    Akin

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Een zwangerschap zou de gynaecoloog ongetwijfeld hebben kunnen vaststellen, dus zal dat niet aan de orde zijn.
    Voor de rest zul helaas toch even moeten afwachten totdat je bij de MDL arts bent geweest. Ik kan daar zo ook niets over zeggen zonder enige vorm van onderzoek. Is je ontlasting onderzocht op bacteriën?

    Reageer
Reageer op: Pijn van zwangerschap of darmen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief