Pijn links onder in buik; gynaecologisch of darmen?

 • #1

  Hallo allemaal,

  Sinds augustus vorig jaar heb ik last van links onder in m'n buik, thv schaamstreek. Deze pijn zat er 1 week, was dan weer 2 a 3 weken weg om er vervolgens weer 2 weken te zitten. Geen patroon in te ontdekken iig. Momenteel is deze alweer 2 weken aanwezig en nu wat meer dan anders. Sinds een week voel ik de pijn ook (een schok gevoel) zodra ik mijn billen afveeg na ontlasten. Het is een kloppend gevoel welke ook niet continu is.

  Door dit vervelende gevoel hebben mijn partner en ik ook nog maar minimaal gemeenschap. De laatste 2 keer (in 2 mnd tijd) verloor ik ook heel minimaal wat bloed na de seks. Echt heel weinig. Ik dacht in eerste instantie; het is allang geleden + ik was erg gespannen omdat ik bang was voor pijn, dus het zal wel een contactbloeding zijn.

  Vorig jaar heb ik ook een echo gehad van de eierstokken en de baarmoeder; hier was niets geks op te zien. 2 jaar geleden heb ik ook een uitstrijkje gehad welke negatief was met een langdurig lage kans op hpv (hrHPV negatief), na aanleiding van bloedingen tijdens de zwangerschap.

  Ik heb 12 mei een gynaecologisch onderzoek, maar zou graag willen weten waar ik evt nog aan kan denken. Hebben jullie een idee op basis van bovenstaande?

   

   

  Reageer
Reageer op: Pijn links onder in buik; gynaecologisch of darmen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief