Al 10 jaar urenlang aan een stuk meer dan 10x per dag ontlasting

  • #1

    Beste mensen,

    Ik heb al 10 jaar een ondragelijk ziekte/aandoening die ze verkeerd hebben gediagnosteerd als pds of ibs omdat ze het zelf niet weten. Welkom bij de medische kennis in Europa!

    Ik ben naar heel veel ziekenhuizen geweest, ze hebben allerlei testen en onderzoeken verricht en ik werd zelfs 1 keer opgenomen en ze concluderen allemaal hetzelfde namelijk zogenaamd pds of ibs. (Omdat ze verkeerd zoeken en zeg dat maar tegen een specialist waarvoor hij of zij jarenlang heeft gestudeerd kuch kuch).

    Ik heb dus al 10 jaar een serieuze darmziekte dat inhoud dat ik van de 24u (waarvan 6u slapen) zeker 15u (blijft maar 3u vrije tijd over want 18u min 15u is 3u waarvan 1u fitness dus 2u vrije tijd over van de 24u) mijn grote behoeftes moet doen, niet enkel het gevoel of de aandrang maar effectief mijn bommen moet droppen. Ik doe mijn behoeftes dan ook niet op een normale manier op de wc bril maar gehurkt in de badkuip met onder mij een klein vuilbakje. Ik kan nergens naartoe gaan ik ben sociaal gehandicapt. Ik kan mss max 1u naar buiten vd 24u en dat is geen leven. Ik kan dit niet meer aan dat ik constant moet kakken. Maakt niet uit of ik eet of niet. Het is veel erger als ik wel eet. Dus bv ik eet nu iets en tijdens het eten moet ik gaan zo erg is het.
    De reden wrm ik in de badkuip kak is omdat ik een douche nodig heb aangezien mijn kont smerig is en je dat niet met enkel wc papier kan afvegen. De kak plakt letterlijk over mijn hele kont en omdat ik dan letterlijk uren aan een stuk mijn behoefte doe dan word mijn eerste kak opgedroogd en daarom plakt het. Het is telkens een walgelijke gedoe.
    Een mens zou voor veel minder al lang zelfmoord hebben gepleegd. Kan jij je een leven voorstellen waar je 15u op wc zit uren aan een stuk en elke behoefte is minimum 2u en dat je nergens naartoe kan gaan? Ik kan zelfs niet naar afspraken gaan want alles hangt af van wnr ik naar wc moet. Ik heb ook geen sociaal leven voor die reden ik ben letterlijk opgesloten in mijn huis in mijn badkamer. Slapen, wc, eten repeat. Dat is mijn leven.
    Ik ben nu terwijl ik dit schrijf al 3u gehurkt mijn behoefte aan het doen dat houdt ook in dat ik al die uren dat ik hier doorbreng ook niks eet en drink. Dat betekent dat ik zo goed als altijd verzwakt ben.
    Ik weet echt niet meer wat ik moet doen beste mensen. Hoe komt het dat elke arts verkeerdelijk mijn diagnose stelt en allemaal dezelfde diagnose? Hoe komt het dat er in bijna 2020 geen enkele medicatie bestaat dat er voor zorgt dat je niet zo vaak naar wc moet? Is mijn ziekte dan zo zeldzaam? Ben ik de enigste op aarde met deze nachtmerrie? Zoja wrm doen ze er dan niks aan? Mij bv doorsturen naar specialisten in het buitenland. 10 jaar mensen! 10 jaar al zit ik in deze hel.
    Ze kunnen in godsnaam een hart transplanteren maar darmen genezen kunnen of willen ze niet. Wie weet.
    Ik weet alleen dat ik dit na 10 jaar meer dan beu ben. Beseffen jullie wel wat dit is? Ik heb dus geen toekomst. Ik heb geen werk want ik kan niet werken vanwege mijn ziekte en ik heb geen enkele vorm van inkomen. Ik woon nog thuis omdat ik ziek ben.
    Een normaal sociaal liefdesleven kan ik ook niet hebben. Geen enkele vrouw wilt een zieke man die geen geld heeft en die niet naar buiten kan. Dat is de realiteit.
    Ik hoop dat er hier mensen zijn die mss dezelfde ziekte hebben of mss vrienden of familie hebben die het ook hebben. Zodat jij mij dan hulp of informatie kan geven. Het kan niet zijn dat ik de enigste ben met deze ziekte.

     

    Reageer
    #2

    Hoi Elo,

    Dat klinkt echt als een hel. Kan me goed voorstellen dat dat extreem frustrerend is om niet geholpen te worden door de mensen die er zogenaamd kennis van hebben. Ik loop zelf ook al 20+ jaar met chronische problemen en nooit de hulp gehad die ik zocht. Inmiddels ben ik zelf ver met het zelf verdiepen en oplossen van chronische problemen. Ik kan je geen professioneel advies geven maar waar ik aan denk is ziekte van Crohn. (misschien icm Colitis) wat betekend dat er een onderliggend auto-immuun probleem is. Als ik in jouw schoenen stond dan zou ik eerst een eliminatie dieet volgen om de darmen te kalmeren. Simpel gezegd; vlees/water/zout. That's it. Hierdoor kan je geen auto-immuun reacties krijgen. Verder zou ik zorgen dat je geen vitamine D tekort hebt (veel voorkomend) want dat kan auto-immuun problemen verergeren. Een paar weken 10.000IU per dag moet genoeg zijn. Daarna zou je LDN (low dose naltrexone) kunnen proberen. Er zijn nog meer opties maar probeer eerst dit zou ik zeggen. Veel succes en hou vol, je bent niet alleen!

    Reageer
    #3

    Ik zou eens goed naar je voedingspatroon kijken en advies vragen aan een complementair genezer. Iemand die kijkt naar je voedingspatroon, darmflora, eventueel candida, tekorten aan voedingsstoffen enzovoorts. Beste is om te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Bij te dunne of te dikke ontlasting kan Colon Clean helpen.

    Reageer
    #4

    Hoi anoniem,

    Nee ze hebben uitgesloten dat ik Crohn heb toen ze destijds allerlei testen en onderzoeken hebben gedaan op mij. Ik neem vanzelf al heel lang megadosis vitamine d3 +- 15.000 per dag omdat vorig jaar bleek dat mijn vit. D3 heel laag was en ik heb geen enkel verschil gemerkt bij mijn ontlasting met d3 of zonder.

    Wat betreft voeding, ik eet al 10 jaar bewust heel extreem gezond vanwege bodybuilding. Ik eet niks anders dan kipfilet, af en toe runds en tonijn met veel sla. Ik eet geen koolhydraten maw geen brood en pasta omdat het mijn klachten verergert dat heb ik zelf ondervonden destijds in het begin van mijn ziekte dus ik weet ondertussen al heel lang wat ik kan eten.  Ik drink enkel water. Die 1u per dag dat ik buiten kan doe ik dan bodybuilding en ja ik ben dan ook heel gespierd zie eruit als een bodybuilder. Vroeger kon ik uiteraard elke dag trainen zelfs 2x per dag en zelfs urenlang naar buiten gaan en normale dingen doen maar dat is elke jaar verergert snap je. De laatste 3 jaar is dat serieus verergert. Toen ging ik meer en langer op wc en kon ik minder naar buiten tot dit jaar is het helemaal extreem verergert. Nu kan ik maar max 3x per week die 1u naar de fitness helemaal uitgeput van al die uren ervoor op wc.

    Als de artsen niks maar dan ook niks mis kunnen vinden wat moet ik dan in godsnaam doen?! Ze hebben me gezond verklaard. Iets zorgt er toch voor dat ik zovaak en zolang ontlasting heb?

    Ik ben van de zomer naar een alternatieve arts geweest die doet bio-energie therapie en ze heeft veel diplomas en is vaak op tv geweest. Ze is geen fraude want ze heeft alles kunnen raden wat betreft mijn gezondheid door enkel naar mij te kijken en aan te raken. Ze zei dat mijn darmcellen supersnel werken en dat is de reden wrm ik zo vaak en zo lang ontlasting heb. Ze ziet cellen in je lichaam en adh van dat kan ze zien wat je allemaal hebt. Ze is een fenomeen. Dat was in Bosnie. Ze woont daar. Ze deed ook lezingen bij mijn ouders en ze waren in shock. Ze heeft alles geraden. Ik was in het begin heel skeptisch en geloofde er niks van tot dat ze mijn energie las. Dus ja ik heb versnelde darmcellen maar voor de rest weet ik niet wat ik daarmee moet doen lol. Ik kan moeilijk naar een wetenschappelijke arts gaan en zeggen hey ik heb versnelde darmcellen kan je dat fixen?

    Het is een feit dat artsen alternatieve artsen niet kunnen hebben.

    Mss heeft die bio arts gelijk he want het klinkt logisch wat ze zegt dat ik versnelde darmcellen heb en drm kunnen artsen niks mis vinden. Want op zich ben ik niet ziek volgens hun logica. Ik heb gwn cellen die op supertempo werken tja.

    Reageer
    #5

    @Catootje

    Ze hebben mijn darmflora onderzocht. Alles is i in orde. Er zijn geen tekorten en er is geen candida. Wnr ik zeg dat ik allerlei testen heb ondergaan dan bedoel ik letterlijk alles. Ze hebben mijn poep onderzocht. Ze hebben ene tube in mijn kont gestoken. Ze hebben een tube in mijn keel gestoken (echt niet prettig). Bloed genomen en getest op alle soorten allergieen en intoleranties. Niks kunnen vinden. Echo gedaan op mijn buik etc etc. Dit heb ik niet maar bij 1 ziekenhuis gedaan maar bij 5 ziekenhuizen! Ze vinden echt niks abnormaals.

    Reageer
    #6

    Effe toevoegen, ik heb dus noch diarree noch verstopte stoelgang. Ik heb een normale stoelgang met normale vormen en kleur. Als ik iets zoals colon clean zou nemen dan ga ik meer moeten poepen en ik wil alles behalve dat! Ik zoek iets dat mijn darmen kalmeert! Zo weinig mogelijk stoelgang.

    Reageer
    #7

    Kan er iemand mij zeggen in welk land ik moet gaan waar er echte darmspecislisten zitten? Ik kan dit niet meer aan. Elke fucking arts in belgie denkt dat ik prikkelbare darmsyndroom heb! Omdat ze niet weten wat ik heb drm geven ze die diagnose! Elke nieuwe arts weigert dan ook om dieper te graven of ergens anders te zoeken waar de oorzaak is, ze baseren zich allemaal op ziekenhuisverslagen van vorige artsen! Miljoenen mensen 20% van belgie heeft pds en ze kunnen normaal functioneren en werken! Ik heb niet pds! Ik heb iets totaal anders iets heel zeldzaam want elke arts bekijkt me heel raar vol ongeloof dat zoiets kan wat ik heb! Ze hebben er nog nooit van gehoord en er zijn geen andere gevallen bekend in de heel de wereld. Wat moet ik in godsnaam doen? Het is zover gekomen dat ik zelfmoord overweeg. Ik kan deze hel niet meer aan ik heb echt geen leven. Ik zit gvd heel de dag avond en nacht in de badkamer. Hoe the fuck kan er uberhaupt zo een enorme hoeveelheid stront uitkomen??? Waarom zijn al die artsen zo achterlijk en koppig? Wrm kijken ze niet verder dan hun neus lang is? Wrm zijn ze allemaal hetzelfde en kijken altijd eerst naar mijn medisch dossier ze zien dat ik al 10x naar verschillende ziekenhuizen ben geweest en allerlei onderzoeken heb gehad en wnr ze dat zien dan besluiten ze maar om mij niet te helpen ipv hun fucking brein te gebruiken en ergens anders zoeken???? Ze kunnen in godsnaam harttransplantaties verrichten, een ander hoofd op iemand zijn hoofdloze lichaam aansluiten (primeur in de wereld, onlangs gebeurd) maar de oorzaak vinden wrm ik altijd moet kakken en mijn darmen genezen kunnen/willen ze niet! Alles heeft een oorzaak. Er is een fix voor alles zolang je weet wat de oorzaak is. En dat is het probleem ze zijn te onbekwaam om de oorzaak te achterhalen of ze hebben er het schijt aan.

    Reageer
    #8

    Gekke vraag. Maar je hebt er al 10 jaar last van, is dit voor of nadat je met bodybuilding bent gestart?

    Neem je supplementen voor bodybuilding of meer proteïne? Je eet veel vlees, wellicht poep je daar zoveel van?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb dit voor ik begonnen ben met bodybuilding en gebruik geen supplementen. Ik eet veel kipfilet en zelden rood vlees. Heb nog nooit gehoord dat vlees ervoor zorgt dat iemand continue naar wc moet ....

    Reageer
    #10

    Mijn dieet is nochtans extreem gezond: kipfilet met sla, tonijn met sla, kipfilet met rijst. Dagelijks 1 appel, 1 sinaasappel, 1 banaan. Enkel water en thee drinken.

    Reageer
    #11

    Hoi Elo. Ik vroeg dit omdat je aangaf er al 10 jaar last van te hebben, en ook al zolang bezig bent met bodybuilding.

    Zelf heb ik 5 keer per dag ontlasting (niet zo erg als jou), maar is dit wel vele male erger als ik veel vlees eet. Als ik het beperk tot 2 keer vlees per week dan is het 2 a 3 keer per dag ontlasting. Als ik veel vlees eet is het vaker dan 5 keer per dag.

    Hoewel je dieet gezond is, kan het wellicht geen kwaad om er nog eens naar te kijken en eventueel wat minder vezels en/ of vlees te eten. Kijken wat er gebeurt als je bijvoorbeeld rijst laat staan.

    Succes, ik hoop echt dat er iets mee gedaan kan worden voor je.

    Reageer
    #12

    Dat heb ik in de loop der jaren allemaal uitgetest. Ik heb alles gehad. Enkel bv vlees eten. Geen koolhydraten en geen fruit. Geen melkproducten. Dan weer wel melkproducten. Dan koolhydraten en fruit toegevoegd. Dan een periode enkel brood en iets om te smeren etc ik heb het minste symptomen met mijn huidige dieet: heel af en toe rijst, meestal enkel kipfilet met sla of tonijn met sla. Geen koolhydraten dus geen brood en pasta etc. Niks van groenten. Enkel die 3 fruitsoorten appel, banaan, sinaasappel. In wat zit er dan veel vezels? Rijst is mss 1x per week he en al de rest is echt dagelijks. Sla heeft niet veel vezels. Da is gemengde sla die groene en bruine blaadjes samen met olijven en wat look. Bij mijn weten heeft brood veel vezels en pasta. Dat eet ik dus niet.

    Reageer
    #13

    Wat minder vlees eten? Ik eet geen kilos kipfilet he. Mss 150g max per dag. Mijn lichaam heeft proteinen nodig. Elk lichaam heeft dat nodig maar ik nog meer dan de gemiddelde mens. Ik kan niet groeien zonder proteinen aangezien ik nauwelijks koolhydraten eten en ik kan wheyproteine vergeten om te drinken want ik krijg er direct diarree van drm neem ik niks van supplementen. Enkel whey veroorzaakt diarree bij mij. Vast voedsel niet waar er ook proteinen in zitten. Bij mijn weten kan de mens proteinen makkelijk verteren en het is een noodzakelijke voedings en bouwstof.

    Reageer
    #14

    Het was maar een voorstel.

    Reageer
    #15

    Weet je wat ik ni snap? Hier zitten zogenaamd artsen op dit forum. De heer Mulder. Wat voor arts ben je? Een simpele huisarts met zeer beperkte medische basiskennis? Ik betwijfel dat je 1 of andere specialist bent zoals Dr. House. Helaas heeft Europa geen echte Dr. House, ergens anders wel, lees einde. Mijn punt is al die zogenaamde specialisten zijn niet zo speciaal en veelal meestal koppig en eigenwijs en kijken niet verder dan hun neus lang is. Want ze hebben allemaal die gedachte "ik ben arts ik heb er voor gestuurd ik weet het beter". Newsflash ik ben geen arts maar wel een persoon met een zeer hoog IQ dat meer medische kennis heeft dan de gemiddelde simpele achterhaalde ouderwetse huisartsen. Ik lees dagelijks Amerikaanse universitaire ziekenhuis studies over nieuwe medicatie, hormonologie, medische breakthroughs, moderne technieken, nieuwere medische literatuur (veel ouderwetse leerstof van 30-40j geleden is achterhaald en helaas blijven de huidige artsen van die generatie die leerstof standvastig gebruiken in hun praktijk met alle gevolgen van dien zoals verkeerde diagnoses en medicatie). Hoe kan het dat een burger, een patient meer medische kennis heeft dan een huisarts? Hoe komt het dat diezelfde patient veel opzoekwerk heeft gedaan jarenlang, veel studies heeft gelezen jarenlang, het zelfs beter weet dan de zogenaamde specialisten? Wat bewijst dit? Dat veel artsen niet up to date zijn. Ze zitten nog in 1970-1980. Ze zijn niet mee met de tijd laat staan dat ze de moderne literatuur eens overlopen. Het helpt ook niet dat de slechtste artsen in Europa zijn. Topdokters zitten in Amerika, Turkije en Iran. Dat is een feit. Europa staat zeker 30 jaar achter in de medische wereld van leerstof, medicatie tot technieken. Niet waar dokter Mulder? 😉

    Reageer
Reageer op: Al 10 jaar urenlang aan een stuk meer dan 10x per dag ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief