zoon verwijgt ongelukje

 • #1

  toen wij zondag van korte wintersport terug kwamen bleek de autobank waar mijn zoon (11) had gezeten helemaal nat. dat is raar op die leeftijd en hij had het ook niet verteld. mijn dochter die naast hem zat vertelde dat hij had geprobeerd het tot huis op te houden en dat was dus op het laaatst net niet gelukt. ik moest het er maar niet over hebben want het was al zo rot voor hem. mijn man moest er alleen om lachen en dus vraag ik hier maar hoe ik moet reageren

  Reactie
  #2

  gewoon vergeten

  Reactie
  #3

  Waarom zo geheimzinnig doen over een vergissing van uw zoon. het is begrijpelijk dat hij zich schaamt, daar kunt u begripvol voor zijn maar de realiteit is dan het hem niet gelukt is zijn plas op te houden.
  Waarom probeerde hij dit? Was het een spelletje? Of was er druk vanuit de omgeving op hem om maar liever geen aandacht te vragen omdat hij even naar het toilet moest?
  Ik vind de reactie van uw man begrijpelijk, gewoon weglachten, zo belangrijk is het toch ook niet. Wel jammer van de achterbank die nu een beetje ruikt.
  Als je er niets achter zoekt, is er ook niets te vinden. Dus het is aan jou als moeder om er eventueel iets mee te doen. Komt het vaker voor of was het één malig?
  Succes.

  Reactie
  #4

  Altijd even bedenken dat je daar zelf zit....en je moet zo vreselijk nodig en je bent er bijna, maar die lichten staan op rood en het staat weer stiL......en je moet steeds ergeren dat je dan voelt dat je het niet meer op gaat houden....voor een kind van 11 is dat een drama....en dat moet je dan nog uit gaan leggen ook...

  Reactie
  #5

  Ja, ik begrijp je. Maar als hij het vaker doet, en misschien bang is voor represailles, of omdat hij een blaasontsteking heeft, of een andere medische reden? Dat weten wij niet uit het verhaal.

  Reactie
  #6

  dank voor jullie reakties. hij heeft zoiets nog nooit eerder gehad , dus het is op zich ook niet zo erg; ik kan me ook wel voorstellen dat hij zich heeft vergist want het ging op het laatst allemaal erg langzaam. maar dan zeg je toch dat het zo dringend is en helemaal als je het in je broek doet; tja dat hij zich schaamt is logisch, maar nix zeggen vind ik erger. maar goed iedereen raadt me aan om het te vergeten dus met dze; ciao petra

  Reactie
  #7

  Ach dat kan toch iedereen gebeuren ook volwassenen. Wie was er zo dom om met twee ijskoffies op naar haar broer in SCheveningen te rijden? Nog dommer om met hoge nood niet even in Wassenaar testoppen? Wie stond er dus midden op straat nog geen 100m van zijn huis in haar broek te plassen? Juist Maaike van 29. Vertel hem dat maar!

  Reactie
  #8

  Het overkomt ons allemaal wel eens, en dan is het inderdaad best grappig. Tja, als grote knul wordt nu eenmaal van je verwacht dat je je plasje ophoudt, dus dat was een beetje dom van hem. Ik zou het ook niet aan de grote klok hangen als ik dom was geweest! Grappig dus.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: zoon verwijgt ongelukje
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief