verdoezelen plasongelukje , zoon bijna 14

 • #1

  Ja ik kwam acherin zijn balkonnetje broek, onderbroek en sokken tegen die hingen te drogen, dus iets anders dan dat hij in zijn broek heeft geplast en het een beetje heeft uitgespoeld kan ik er niet van maken. Dat kan je hier gewoon zeggen en dan was ik alles. Vorig jaar overkwam het mij ( te lang gewacht, eerst nog naar Hema en uiteraard net voor huis niet meer te houden) en daar gewoon open over geweest, dus dat weet hij ook. Maar ja moet ik nu doen of ik niets weet of  gewoon zeggen dat hij dat gewoon door mij hygienisch moet laten wassen. Misschien hebben anderen het gezien en is dat vervelend en zit hij daar mee?

  Reactie
  #2

  Bespreek het gewoon.

  Reactie
  #3

  Dank John. Mijn man.....zaken in Quebec....had inmiddels gelijksoortig geantwoord. Heel luchtig gevraagd of die broek op het balkonnetje niet beter goed gewassen kon worden........ja dat was wel beter, want hij had gisteravond op de terugweg van vriendje heel erg nodig moeten plassen en dat was beetje verkeerd gegaan. Hij vertelde niet hoe het precies was gegaan, maar moet ik dat weten....

  Reactie
  #4

  Dat lijkt me niet zo belangrijk. Maar de was gewoon in de wasmand doen om te wassen wel

  Reactie
  #5

  Wat mij betreft gelijk in de wasmachine John...in de wasmand kan het poosje blijven liggen. Ik vind toch ook wel dat je op die leeftijd nog gewoon moet zeggen als je in je broek hebt geplast. Niet alleen van wege de vieze was maar het kan als er geen reden voor is ook iets medisch zijn. Maar goed schaamde zich kennelijk toch....terecht maar tegenover mij is dat niet nodig.

  Reactie
  #6

  Nee, zou niet nodig moeten zijn, maar het is wel een puber..

  Reactie
  #7

  Dank John.....je hebt gelijk , voor hem op zijn 13e een vervelendere ervaring dan voor mij op mijn 46e.....hij heeft het net zelf uitgelegd hoe het was gegaan en dat hangt voor hem van details aan elkaar tot aan fietserslichtje dat twee keer achter elkaar vanwege de tram op rood bleef. Hij was onderweg naar parkje om daar te plassen....dan stopt het verhaal......Hij is wel bijna 14 en puber, maar de grote lijnen daar moet je hem naar terugbrengen, zoals de cola, het ijs en geen voorrang aan je blaas geven. Ik denk wel dat het goed is dat hij er over heeft gepraat.

   

  Reactie
  #8

  Het kan best zijn eigen schuld zijn dat hij in zo’n situatie met overvolle blaas is terechtgekomen maar het blijft natuurlijk klote dat je je reddende boompje niet kan bereiken door een verkeerslicht dat niet op groen wil. Dan staan er inmiddels honderd mensen bij zo’n licht en kun je het niet meer houden en zeik je in je broek. Ik zou ook geen zin hebben om dat tegen m’n moeder te vertellen.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dat klopt ook Ab, maar als je zelf niet kunt relativeren dan moet iemand anders je uitleggen, dat iedereen een ongelukje kan hebben.....van al die fietsers er maar een paar het gezien hebben.....hij die waarschijnlijk niet gauw weer ziet......het geen nadeel was dat zijn vriend erbij was maar een voordeel omdat die oude regenbroek bij zich had waardoor hij in die broek thuis kon komen....niemand hier wat gezien heeft......en dat zijn als je 13 bent.......je ouders.Dank voor je reaktie, want het maakt het  helderder hoe mijn zoon er in zit.

  Reactie
  #10

  Dat was mijn enige bedoeling Karin. Dat soort dingen blijft je lang bij in je leven :  zo weet ik nu nog dat ik in de wachtkamer van de tandarts in Rotterdam Zuid in mijn broek plaste en van de behandeling weet ik niets meer. Je moest er voor 9 uur zijn en als de wachtkamer vol was ging de deur dicht. WC was alleen in praktijkruimte en ik moest zo nodig. Ik was 12 en mij moeder zei dat ik moest wachten tot we aan de beurt waren dan zou ze gelijk vragen dat ik naar WC kon.

  De jongen voor me mocht naar binnen, maar dat duurde en er schoot een straal in mijn broek. Ik zei het maar je zag er nog niets van, dus mijn moeder zei dat ik nog moest wachten. De volgende straal was bijna niet te stoppen en ik zat voor aap in een natte broek. Toch nog wachten en toen ging het weer , nu op de grond en eindelijk heeft mijnmoeder aan de deur geklopt of ik mocht plassen. 60 jaar geleden nu en je weet het nog. Geen frustratie hoor maar ik zeg alleen dat het vernederend is en je je het lang herinnert.

   

  Reactie
Reageer op: verdoezelen plasongelukje , zoon bijna 14
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief