Coronaverveling loopt uit de hand, 15 jaar

  • #1

    Het gaat over mijn zoon die vrijdag laaiend boos thuiskwam en notabene in zijn broek had geplast. Behoorlijk dus geen ongelukje. Hoe dat was gebeurd wil hij nog steeds niet zeggen en zijn humeur staat  nog steeds op onweer. Het enige dat er los kwam is  dat hij bij AH vanwege corona niet naar WC mocht. Maar op 15 doe je het dan niet in je broek, dat zien dan ook vrienden en buren. Ik denk dat hij zo boos was dat hij dat wel heeft gedaan maar hij geeft nergens antwoord  op. Er was daarvoor dus al iets mis. Iemand een tip hoe ik weer  een normaal gesprek kan krijgen of moet ik hem in zijn  sop laten gaarkoken. Ze vervelen zich het apeneuur.

    Reageer
    #2

    Hoezo geen ongelukje? Hij had hoge nood en mocht niet naar toilet. Er komt een moment dat de blaas zich toch gaat ledigen, of je dat dan wilt of niet. Ook als je 15 bent, En dat is natuurlijk wel een ramp voor een puber van 15. Laat de zaak rusten. Dat het is gebeurd is al frustrerend genoeg. Hij wil er dan ook zeker niet nog over praten.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je goede raad John. Het ging vanmorgen al wat beter. Schaamt zich nu kennelijk en doet minder recalcitrant. Ik denk  dat  hij in paniek was geraakt.

    Reageer
    #4

    Ik denk het ook. Het is een traumatische ervaring voor zo'n knul....

    Reageer
    #5

    Ja dat klopt, ik heb dat niet genoeg ingezien. Het ging vandaag snel beter, hij is opener. Liep zich natuurlijk te vervelen want geen groepjes, geen sport van de een naar de ander en toen alles met wc dicht, alleen AH en dat mocht niet. Begrijp  ook nog dat hij dan AH en de hele wereld verwenst en ook zus en ouders die een beetje raar op boosheid en natte broek reageren. Dat laatste hadden we inderdaad niet moeten doen.

    Reageer
    #6

    Ik heb zelf in het begin al een keer vreselijk moeten knijpen door al die onbereikbare toiletten. Toen het risico van in mijn  broek te groot werd heb ik mijzelf maar een vrijbrief voor wildplassen gegeven. Ik neem toch aan dat dat in de situatie wel is toegestaan.

    Reageer
    #7

    Daar dacht ik ook aan Peter. Tussen de AH en ons huis zijn nog wel struiken. Maar mogelijk durfde hij niet of was het daar al te laat. We hebben het laten rusten  met de conclusie dat er niets ernstigs is gebeurd en dat zoals  John stelde iedereen dat heeft als je blaas zo vol is en je niet naar de WC mag.
    ik heb nog wel de vraag of je blaas na je 15e nog sterker wordt, want als hij het nog 5 of  10 minuutjes langer had kunnen uithouden zou  er helemaal  niets  zijn.

    Reageer
    #8

    Ik neem aan dat de vraag aan mij gesteld werd. Zal zeker kloppen. Als ik niet was gaan wildplassen was het zeker misgegaan. Dat voel je ineens. Alle spieren groeien nog door op je 15e dus zal met de spieren van je blaas ook wel zo zijn. Je blaas zelf wordt ook nog groter denk ik.  Dus dat  komt wel  goed.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Je kunt er desondanks een bekeuring voor krijgen

    Reageer
    #10

    De sterkte van de blaas is niet zo belangrijk. Maar wel de inhoud..als die vol is loopt die over... en dan is er geen houden aan. Dan krijg je niet meer eens de tijd om je broek open te maken

    Reageer
    #11

    Ik ben allang  geen puber meer John, maar een licht traumatische ervaring zou het toch  wel geworden zijn, dus dan maar bekeuring. Ik nam overigens aan dat ze wel begrip voor de situatie zouden hebben gehad.

    Reageer
    #12

    Met je eens Peter, nog mooier is niet blijven vervelenden als je erg nodig moet en de WCs dicht zijn, maar even thuis ( nog geen 10 minuten) plassen. Maar goed ik begrijp nu wel dat hij het echt niet meer kon ophouden en dat we er anders op hadden moeten reageren. Hij begrijpt nu dat het niet de schuld van AH en de regering is. En jullie hebben gelijk dat het veel vervelender voor een jongen van 15 is dan voor een vrouw van 44, hoewel ik me van schaamte ook geen raad zou weten.

    Reageer
    #13

    Ik zou stil met mijn jack over mijn broek het huis ingeslopen zijn. Direkt onder de douche zijn gegaan en mijn broek  in de wasmachine hebben gedaan en daarna fris hebben verteld dat ik smerig was geworden bij het repareren van mijn brommer.....

    Reageer
    #14

    Er is helemaal NIETS aan de hand. Iemand (of die 15 of 50 is doet er niet toe) moet erg nodig plassen. Alle toiletten zijn dicht en bij het enige dat er is mag hij niet. Onderweg naar huis houdt hij het niet meer op. Vervelend maar doodnormaal.  Het enige dat moest gebeuren is uitleggen dat dat zo is en dat hij zich niet hoeft te schamen.

    Reageer
    #15

    Met doodnormaal bedoel ik dat je blaas nu eenmaal zo reageert als hij veel te vol is. Die jongen had als enige probleem dat hij zichzelf geen houding kon geven. Ik heb dat zelf ook gehad met wintersport en schaamde me vooral tegen mijn vrouw en vrienden, die het vast gezien hadden. Terwijl ik in het chalet nog onder de douche stond te denken hoe ik het het minst lullig kon uitleggen of juist niet, was mijn vrouw al twee flessen champagne gaan kopen en had de vrienden uitgenodigd om het te vieren.
    Dat helpt wel!

    Reageer
Reageer op: Coronaverveling loopt uit de hand, 15 jaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief