Zoon van 14 doet onvoldoende moeite om zijn plas op te houden

 • #1

  Het staat er eigenlijk al. We waren naar mijn moeder en daar had hij vergeten te plassen. Uiteraard na de thee nog cola gedronken dus ik begreep wel dat hij dringend moest. Ergens een toilet zoeken duurde even lang als de snelste weg naar huis dus hij moest het nog even ophouden. Ongeveer 5 minuten. En toen liet hij het lopen omdat het te veel pijn ging doen, dus niet omdat hij het niet meer op kon houden. Bij dat laatste had ik echt gezegd dat hij het niet had moeten vergeten maar dat het helemaal niet erg is en iedereen dat kan overkomen, maar nu heb ik maar even doorgevraagd en weet ik het niet. Wat zouden jullie doen?

  Reageer
  #2

  Niks. Het kan gewoon een keer gebeuren

  Reageer
  #3

  Bedankt. Ik heb hem dus ook niet gezegd dat hij zich niet erg hoeft te schamen. Dat doet hij wel een beetje, maar dat mag toch ook wel?. Ik zou me zelf op die leeftijd dood hebben geschaamd.

  Reageer
  #4

  hij zal zich zeker schamen, maar als ouder moet je wel proberen dat kind gerust te stellen en dus zeggen dat hij zich niet hoeft te schamen omdat een ongelukje altijd wel kan gebeuren.

  "Ik heb hem dus ook niet gezegd dat hij zich niet erg hoeft te schamen. Dat doet hij wel een beetje, maar dat mag toch ook wel?." als ik dat zo lees, lijkt het net of je hem toch wel een beetje een les wilt leren.

  Reageer
  #5

  Ja bedankt voor de uitleg. Ik weet natuurlijk ook niet hoe erg de pijn was toen hij het liet lopen. Niemand behalve ik heeft het gezien en hij is ook ongezien binnen gekomen dus dat scheelt. Ik ken het verhaal wel wat ik moest houden, maar ik twijfelde omdat hij het niet ophield tot dat echt niet meer ging. Hij stond er ook zielig in die natte broek. Zo had ik hem 10 jaar niet meer gezien. Ik ga mijn excuses maken dat ik niet kon verzinnen waar hij sneller kon plassen en het recht proberen te breien. Verder zorgen dat hij zich weer een vent voelt. Ik zat natuurlijk ook met die autostoel die nog schoon moet. Begrepen
  Ach eigenlijk had ik blij moeten zijn dat eindelijk hier een keer een man in zijn broek heeft geplast.

  Reageer
  #6

  Hahaha... die laatste opmerking.. goud waard!

  Reageer
  #7

  Ja hij heeft twee zussen en ook een moeder die het wel eens te benauwd heeft gekregen. Overigens heb ik daar toen geen geheim van gemaakt dus daar heb ik hem net nog aan herinnerd. We gaan morgenochtend als mijn man gaat sporten de autostoel cleanen met azijn en baksoda. Hij helpt mee maar niet voor het huis haha. Ik zou het liever gewoon zeggen maar OK dan dan heb ik maar een geheimpje voor mijn man, die het dan ook niet weet. Hij moest daar al om grinniken, dus het gaat beter.

  Reageer
Reageer op: Zoon van 14 doet onvoldoende moeite om zijn plas op te houden
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief