Oorsuizen

  • #1

    Beste lezer, ik heb al ruim 6 weken oorsuizen. Rechts een hoge constante piep en links alsof ik een schelp op m’n oor heb. Ik heb corona gehad en de dokter zei daardoor een bovenste luchtweginfectie en daarbij de oorklachten; druk op oor en dicht gevoel. Dit gaat dus gepaard met oorsuizen zoals boven beschreven. Nu, 6 weken later, zijn de suizen niet verdwenen en heb ik nog steeds regelmatig druk op mijn oren. Er bleek wat vocht achter de trommelvliezen te zitten en het was wat ingetrokken. Nu schijnt het rustig te zijn, maar de oorsuizen zijn nog steeds niet weg.. Ik ben 24 en maak me vreselijk zorgen dat de suizen nooit meer weggaan.. Gaat dit over of is het nu definitief blijvend?

    Reageer
    #2

    Hoi kapa,

    ik ervaar nu een half jaar Ingetrokken trommelvliezen plus oorsuizen. Dit probleem kan lang duren voordat het geneest. Het heeft eenmaal geduld nodig. Maar alles komt goed! Als je het niet vertrouwt is het verstandig om naar de huisarts te gaan. Misschien kunnen hun je doorverwijzen naar de kno arts.

    groetjes,

    hoi123x

    Reageer
Reageer op: Oorsuizen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief