Oorsuizen

  • #1

    Ik heb al enige tijd last van suizen in mijn oor. Het begon gek genoeg toen ik oordoppen begon te gebruiken bij een avondje stappen in november. Ik ben toen naar de dokter geweest die mijn oor heeft uitgespoten wat min of meer hielp, het werd draagbaar. Ik ben blijven uitgaan met oordoppen, maar ik ben deze 1 avond vergeten waardoor het suizen nu plots sterk verergerd is. Ik kan het beschrijven als een hoge pieptoon in mijn rechteroor. Ik heb wel het gevoel dat er iets meer aan de hand is gezien ik nog last heb van volgende zaken aan mij oor: - als ik slik, klikt het iedere keer in mijn oor - als ik geeuw of mij inspan hoor ik mijn bloedstroom in mijn rechteroor - ik heb een licht verdoofd gevoel in mijn rechteroor.
    Heeft iemand enige idee wat het zou kunnen zijn. 'Gewoon' tinnitus door lawaaihinder of een ontsteking/verstopping ?

    Reageer
    #2

    Misschien is het goed om even terug te gaan naar de huisarts. Laat je oor even nakijken. Het kan zijn dat je trommelvlies bol of hol staat. Of misschien beschadigd is.

    Reageer
    #3

    Ik heb het ook gehad, is vanzelf overgegaan. Hoge toon in het oor en hartslag in oor. Gelukkig nu geen last meer van. Wat Tandor zegt over het trommelvlies, dan weet je wat het is maar ze doen niks aan een bol of hol trommelvlies hoor. Kunnen ze niks mee.

    Reageer
Reageer op: Oorsuizen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief