Oorsuizen

 • #1

  Beste lezer,

  Ik heb sinds 3 weken ineens last van oorsuizen/ruis en het gevoel dat er lucht/water in beide oren (links meer als rechts) zit, het begon samen met me erg ziek/verkouden/zwak voelen. Ik voel me nu al een stuk beter maar het oorsuizen daar heb ik nog last van. Ik heb er vooral last van als ik ga slapen, overdag heb ik er niet zoveel last van. Heb dagen dat het lijkt beter te gaan maar dan weer 2/3 dagen dat het oorsuizen weer harder klinkt en met name in mij linker oor.

  Ik ben inmiddels al 2x naar de huisarts geweest, deze zag dat mij trommelvliezen teruggetrokken waren en dat er in mij rechteroor vocht/slijm te zien was. Arts vertelde dat het met de buis van eustachius te maken heeft en kreeg het advies een neusspray te gebruiken met xylometazoline wat niet echt heeft geholpen en daarnaast mocht ik het ook niet langer gebruiken dan 7 dagen.

  Ik maak erg veel zorgen dat het oorsuizen niet overgaat en het feit dat dat ik mijn linkeroor het oorzuizen veel harder ervaar terwijl er alleen in mijn rechteroor vocht/slijm zit en ik in mijn rechteroor nauwelijks last heb van het oorsuizen.

  Hoop dat er mensen zijn die het zelfde ervaren of tips wat ik hieraan kan doen aangezien ik geen gebruik meer kan maken xylometazoline neusparay.

  PS: Ook kan ik mijn oren niet meer klaren, heb de valsalva methode geprobeerd wat normaal altijd lukt, nu ploppen mijn oren gewoon niet hoe hard ik ook probeer te blazen.

  Reactie
  #2

  Update: ik hoor prima met beide oren en heb geen geschiedenis van hardmuziek luisteren of werken in een lawaaierig omgeving.

  Reactie
  #3

  Echt niemand die mij gerust kan stellen?

  Reactie
Reageer op: Oorsuizen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief