Oorsuizen (HELP)

 • #1

  Hallo,

  Ik ben een vrouw van 21 jaar. Ik had de laatste 2 weken last van af en toe een piep in m’n oren (Zowel links als rechts). Die ging vaak al snel weer weg. Ik vatte het op als teken om dingen wat rustiger aan te doen. Na een tijdje ging mijn linkeroor dicht zitten en hoorde ik een suizend geluid. Volgens de huisarts zaten mijn beide oren verstopt en deze heb ik laten uitspuiten. Mijn oren waren beide “vrij” en ik hoorde ineens veel beter. Echter bleef het suizen in mijn linkeroor aanwezig. De huisarts zei dat er vocht achter mijn trommelvlies zat en dat ik neusspray moest gebruiken. Ik doe dat nu een week en stoom ook elke dag maar het lijkt zelfs erger te worden (hoor nu ook een hoge pieptoon).

  Ik slaap extreem slecht hierdoor en ben ook enorm aan het piekeren... Ik ben doodsbang dat dit niet meer overgaat en lees alleen maar horror verhalen als ik iets op zoek.

  Kan dit nog wel overgaan?....

  Reactie
  #2

  Iemand?? Ik maak me heel erg zorgen. Gebruik nu een paar dagen speciale neusspray van de huisarts en doet niks. Hoor nu een suizend geluid en een hoge pieptoon. Als ik mijn neus ophaal merk/zie ik dat mijn linkerneusgat niet goed meewerkt (trekt niet vacuüm) terwijl rechts dat wel doet.

  Reactie
  #3

  Ga dan terug naar de huisarts

  Reactie
  #4

  heb je misschien je oren teveel over belast met geluid/muziek?

  Op den duur gaan je haartjes in het slakkenhuis plat en die komen niet meer terug en dan kan je inderdaad tinnitus  krijgen. Vraag om een afspraak bij de kno arts. Of laat je gehoor eens testen bij de gehoorspecialisten. Dan weet je meteen of je gehoorverlies hebt.

   

  Ik heb het nu 6.5 jaar. Vroeger veel mijn oren belast met muziek maar nooit geen last gehad totdat ik ging stofzuigen en dat was de druppel voor mijn oren. Hoor een suis en vaak ook piepen. Ik heb ermee leren leven.

  Reactie
Reageer op: Oorsuizen (HELP)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief