Oorprobleem

  • #1

    Hallo ik kom hier op jullie site terecht,na zoeken over mijn oorprobleem.Een heel verhaal ,want dit speelt al 3 jaar ! Word er een beetje moedeloos van.Tis begonnen met buisjes,die heb ik totaal al zo'n 10 jaar.De reden was dat het oor altijd dicht ging zitten.En dit ging goed dat het oor weer los was en het gehoor goed..Het gevoel was alsof je erg verkouden bent,en de oren dus dichtslaan.Nu 3 jr terug terugkijkend,buisje was er weer uit,en mijn gehoor weer niet goed.Blijkt er een ontsteking te zitten,dus geen nieuwe buisje,maar antibiotica's,oog /oordruppels,prednison,niks hielp.Toen kreeg ik een loopoor,smorgens als ik wakker werd,plakte mijn haren aan het oor.Het liep mij letterlijk echt de oor uit,dat ik standaard een papieren zakdoekje bij me had om te deppen.Dus weer naar het ziekenhuis,schoonmaken / uitzuigen,en weer een ander middeltje,sofradex flixonase etc.....Werd er moedeloos van.Ook nog een scan gehad,ze dachten aan een brughoektumor.Dit was gelukkig goed,maar er zou een middenoorontsteking zitten, in de cellen van het schedelbot ( Mastoid)Afijn......toen een operatie ondergaan aan de Mastoid.Dit is uitgeboord,met een deuk achter mijn oor,en het geluid wat ik nu heb is zelfde gebleven als voor de operatie ? Zal het eens omschrijven : Als ik geeuw,dan plopt het soms los,dat ik heel helder hoor...e soms bij bukken,ook of het soms los plopt..en ik hoor mezelf ademen en hard praten erg vervelend.En dit is dan van korte duur.....want dan plopt er weer wat dicht voor mijn gevoel....en dan is mijn gehoor DOF.(dit doffe gevoel heb ik doorgaans dag in dag uit.En een vieze lucht in mijn neus die ik ruik als ik langs mijn neus wrijf of nies.
    Als ik ergens ben waar het rumoerig is ,en er zit iemand aan de kant van mijn slechte oor te praten,versta ik het moeilijk. ,heel in de verte,zo vreselijk lastig.Nu zegt mijn arts,de buis van eusthasius is (chronisch)ontstoken of werkt niet ?......wat precies is mij niet duidelijk ! Heb ook een gehoorapparaat gehad op proef,dit werkte ook niet.De ene na de andere teleurstelling,en ik word er niet goed van......en nu 3 jaar verder.....en nog niet duidelijk wat er precies aan de hand is.

    Ik wil het nu hoger opzoeken,een Second Opinion bij een Universiteit of Academisch ziekenhuis.Wie kan mijn een zeer goed KNO arts aanbevelen ?Denk zelf aan Utrecht of Nijmegen?

    Reageer
Reageer op: Oorprobleem


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief