Bikinilijn littekens

  • #1

    Hi,

    Mijn bikinilijn lijkt altijd een slachtveld te zijn. Ik onthaar al een hele tijd door middel van epileren met een pincet. Ik heb donkere haren en een lichte huid, dus zie je vaak al wat haren door mijn huid heen komen. Ook heb ik regelmatig last van ingegroeide haren, waardoor er littekentjes kunnen ontstaan. Nu heb ik er hier best wel wat van en staat dit totaal niet charmant. Mijn vriend heeft er geen problemen mee, maar ik durf niet goed in bikini in het felle en eerlijke licht van de zon. Ik heb vanalles geprobeerd: maskertjes voor down under, aloë vera, litteken crèmes, sudocrème, olie en ga zo maar door, maar niets lijkt te helpen. Ik heb duizenden filmpjes en sites bezocht met tips voor de bikinilijn, maar ik ben de gouden tip nog niet tegengekomen. Hierdoor smeer ik uiteindelijk maar een beetje concealer op en pas ik mijn houding aan als ik in bikini loop... Heeft iemand hier ook zoveel last van en heeft iemand nog gouden tips die ik kan uitproberen?

    Liefs A

    Reageer
    #2

    Hey,

    Een oplossing voor je probleem weet ik helaas niet,maar je zou misschien  een bikini met een ander model broekje kunnen overwegen. Die zijn ook hartstikke leuk ( vind ik tenminste ) en misschien voel je je daar zekerder in.

    Groetjes Suzan

    Reageer
Reageer op: Bikinilijn littekens


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief