Migraine?

  • #1

    Hoi allemaal,

    Toen ik zaterdag uit werk kwam voelde ik een soort doffe, niet continue hoofdpijn in de linkerkant van mijn achterhoofd. Deze gaf om de 5 minuten steken af naar de gehele linkerhelft van mijn hoofd. Daarna heb ik even op bed gelegen want ik werd misselijk. Hierna was het over, tot laat in de avond. Extreme honger kwam opzetten. Uiteindelijk viel ik in slaap, maar gisteren en vandaag heb ik al de hele dag last van extreme honger en moeheid. Daarnaast heb ik ook doffe hoofdpijn aan de linkerkant en voorkant van mijn hoofd en heb ik de hele dag door dorst.

    Normaal heb ik wel eens last van migraine, maar dat begint bij mij altijd met een aura waarna de hoofdpijn pas begint. Kunnen mijn klachten ook voortekenen zijn van een migraine aanval? Want meestal krijg ik pas hoofdpijn na de aura, terwijl ik nu ook al hoofdpijn heb.

    Reageer
    #2

    Het zou kunnen,maar dat kan eigenlijk niemand je met zekerheid zeggen,dat zul je dan moeten merken.
    Als je klachten aanhouden, zou ik even contact met de huisarts opnemen.
    Die zal beter kunnen oordelen dan mensen op een forum of het iets is waar even naar gekeken zou moeten worden of dat je het "gewoon" als migraine aanval mag beschouwen.

    Reageer
Reageer op: Migraine?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief