Migraine?

  • #1

    Ik ben eind vorige zomer op vakantie geweest naar frankrijk. Een twee- drietal weken na terugkomst heb ik covid gekregen en was ik goed ziek. We zijn nu een half jaar verder en ik heb nog steeds last van volgende symptomen: wazig zicht, moeite met zicht focussen, concentratieproblemen, oorpijn en oorsuizen, vergeetachtigheid, duizelig en evenwichtsproblemen (meer in aanvallen en voornamelijk op de ogen), vermoeid, snel uitgeput,... Voor ik ziek werd bokste ik en ging ik lopen, ik kan nu enkel nog een paar oefeningen per dag doen en dit om pijn in mijn schouders te voorkomen. Ik heb een MRI laten doen van hersenen en wervelkolom, hierop hebben ze enkel een pineaalkliercyste gevonden van 17mm, maar dit kan volgens de dokters geen oorzaak zijn. De neuroloog zegt dat ik chronische migraine heb, maar ik heb hiervoor nooit deze symptomen gehad.
    Alle onderzoeken die zijn gedaan zijn op mijn eigen aanvraag gebeurd, ik betaal me blauw aan de kinesist om mijn hoofd te behandelen. Massage aan de kaken hielp in het begin tegen de duizeligheid ondertussen ook niet meer. Ik ben een aantal weken terug opgenomen op spoed omdat ik al 12dagen aan een stuk barstende hoofdpijn had. Hier werd depakine opgestart 500mg 2x per dag, dit neem ik nu sinds twee weken opnieuw op aanraden van neuroloog.
    Ik ben op en wil gewoon mijn leven en mijn werk terug hervatten, wat doe ik best?

    Reageer
    #2

    Bespreek met de arts of het niet long covid kan zijn waar je last van hebt

    Reageer
Reageer op: Migraine?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief