Beweegbaar balletje

  • #1

    Hallo,

    Ik heb in de zijkant van mijn kaak, eigenlijk precies het punt vanaf waar m’n kaak naar bovenloopt naar m’n oor een soort beweegbaar balletje of kliertje ofzo die ik van onder mijn kaakrand naar boven kan schuiven of ‘klikken’ ofzo. Het is echt heel klein en beweegbaar. Weet iemand wat dit is? Het doet verder geen pijn en ook het er tegenaan tikken waardoor het naar boven klikt is niet pijnlijk. Volgens mij heb ik dit al heel lang want ik kan me herinneren dat dit mij jaren geleden ook al eens opviel.

    Gr

    Reageer
    #2

    Ik heb precies het het zelfde maar dan onder me kaaklijn en heb ook last van me oor het is een soort balletje als ik er teveel aan beweeg is eht wel gevoelig ik had het ook toen ik zwanger was ging vanzelf weg dat is ong 12 maanden geleden op dit moment weer zwanger en heb het nu ook weer echt niet wat het is en ben erg bang voor dokters etc.

    Reageer
Reageer op: Beweegbaar balletje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief