Opgezwollen lymfeklieren

 • #1

  Beste allemaal,

  Ik ben 17 jaar oud en heb sinds 2/3 jaar twee opgezwollen lymfeklieren: eentje in mijn nek, en de tweede soort van op mijn schedel. Ik ben er 2 jaar geleden voor naar de huisarts gegaan en ze zei dat het niet iets is om je zorgen te maken.

  Na 2/3 jaar heb ik ze nog steeds. Ze zijn ongeveer 1.2-2 centimeter, die ene op mijn schedel voelt harder aan.

  Ik ben vandaag weer naar de dokter geweest, maar het was een dokter in opleiding want de mijne is afwezig ivm met corona. Deze dokter in opleiding zei ook dat er niks aan de hand is en dat het normaal is.

  Ik ben vandaag bij die dokter echter vergeten om te zeggen dat ik er eentje bij heb gekregen bij mijn slaap, deze is in de grootte van een erwtje.

  Ik vertrouw mijn dokter niet, vooral na een blunder met mijn moeder, die darmkanker had maar pas na 7 keer zeuren bij die arts een doorverwijzing kreeg naar het ziekenhuis.

  Wat moet ik doen, en lijken die drie lymfeklieren jullie ernstig? Ik kan desnoods morgen nog om een doorverwijzing gaan lopen zeuren, want dan wordt mijn moedervlek weggehaald. Ik kan ook ‘n paar weekjes later terugkomen en die lymfeklier bij mijn slaap melden, misschien zal dat beter werken voor het verkrijgen van een doorverwijzijg naar vervolgonderzoek. 2/3 jaar opgezwollen lymfeklieren hebben lijkt me zeer onwaarschijnlijk dat het goedaardige opzwellingen zijn...

  Alvast bedankt!

  Reactie
  #2

  je morgen dan toch gaart, bespreek het dan even en vertel wat je angst is

  Reactie
  #3

  Lijkt het niet beter om 2 weekjes te wachten en weer terug te komen? Of denkt u niet dst het iets serieus is?

  Reactie
  #4

  Dat kan je natuurlijk ook doen.

  Reactie
Reageer op: Opgezwollen lymfeklieren
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief