Lymfeklier en andere klachten

  • #1

    Hallo,

    Ik hoop wat extra info/tips te krijgen via het forum omdat ik al langere tijd klachten heb. Momenteel zit naar de dokter gaan er even niet in..

     

    Allereerst heb ik dus last van een lymfeklier in mijn hals. Deze zit aan de linkerkant ongeveer ter hoogte van het midden van de wang, naast een halsslagader. Doordat deze tegen de ader aan zit voel ik deze regelmatig, waar ik dan last van krijg. De klier (als het een klier is, maar volgens mij wel) is ongeveer 1,5-2 cm groot en is zichtbaar als een bult als ik mijn nek rek. Het gekke is dus dat deze niet altijd zichtbaar is, soms is ie er ook niet, of kleiner. De lymfeklier is (opgemerkt ) sinds december aanwezig.

    Daarnaast heb ik ook last van een stijve nek wat ik merk als ik omhoog kijk. Deze is dan erg stijf en pijnlijk. Sowieso heb ik last van een stijve nek (zijkanten), maar hiervoor ben ik naar de fysio gegaan en sindsdien zijn deze klachten redelijk weg.

    Ook mijn kaak doet zeer aan de linkerkant als ik deze open of als ik hard bijt of heen en weer ga van links naar rechts met de onderkaak.

    En af en toe ben ik licht duizelig (dit komt meestal gedurende de dag opspelen)

     

    Nu heb ik eerder dit jaar een sporttest gedaan op aanraden van de huisarts ivm mogelijke hartklachten, dit bleek de maag te zijn. Wel heb ik eigenlijk altijd een hartslag van boven de 75, meestal 80. Dit maakt me soms onrustig

     

    Een hele waslijst aan klachten, maar de dokter weet het niet te vinden. Zouden al deze klachten uit hetzelfde voort kunnen komen of zouden ze los staan van elkaar?

     

    Reageer
    #2

    Hey! Ik weet niet of je dit nog zal lezen, maar ik heb exact hetzelfde als jou. Ook een bult in de hals bovenaan onder het kaakbeen. Vrij groot (2 á 3 cm). Net zoals bij jou wordt deze ook soms kleiner en dan weer groter. Mijn huisarts voelde eraan en zei me dat het niet als een klier aanvoelde. En daar moest ik het maar mee doen. Het is enorm lastig.. zeker als je jezelf er gaat op focussen. Probeer het gewoon te vergeten. Anders maak je jezelf angstig.

    Reageer
Reageer op: Lymfeklier en andere klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief