Nek/schouder problemen

 • #1

  Goedemiddag,

  Ik ben inmiddels op een punt aangekomen dat ik graag wat advies zou willen.
  7 jaar geleden heb ik een auto ongeluk gehad, na dit auto ongeluk heb ik behoorliJke nek problemen ervaren.
  Ik ben door meerdere mri's en röntgenfotos geweest waar uiteindelijk uit kwam dat het kraakbeen tussen mijn onderste nek wervels niet optimaal meer is.
  Nu ervaar ik sinds ongeveer een jaar problemen met mijn rechterschouder, in het begin had ik af en toe wat dagen last en trok het wel weer weg. De laatste maand is de pijn er constant. Om een beetje een omschrijving te geven: het is begonnen als een stekende pijn op mijn schouder gewricht. Het voelt alsof iemand er met een mes in steekt. Inmiddels houdt dat gevoel aan maar krijg ik ook last van mijn bovenarm en schouderblad. Een stekend en brandend gevoel. Wanneer ik er niet veel mee doe, is het te overzien maar ik kan mijn arm met moeite boven mijn macht krijgen en er op liggen is erg pijnlijk. Wanneer ik dit doe sterkt de stekende pijn aan.
  Ik heb inmiddels een röntgenfoto gehad en hier zijn geen rare dingen op te zien. Wel wordt ik opgeroepen door een orthopeed binnen 35 dagen.
  Heeft iemand een idee wat het kan zijn?

  Reactie
  #2

  Goed om erbij te vermelden is wellicht dat mijn schouder ook erg kraakt bij beweging

  Reactie
  #3

  moeilijk om dat zo te zeggen. Er zal wat aanvullend onderzoek gedaan moeten worden

  Reactie
  #4

  Aan schade valt weinig te doen maar bij zo'n klap gaan je rug en nek scheef staan. Denk dus aan een scheefstand van je atlas, wat doorwerkt in je hele rug en lichaam. Dan kan een atlascorrectie verlichting bieden. Verder zou je kunnen denken aan osteopathie, om je hele lichaam weer in balans te brengen.

  Reactie
Reageer op: Nek/schouder problemen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief